A haskeményedés miért baj a terhesség alatt?
Sziaa! Én most kezdtem el kemenyedni. Azonnal 3x1 vagy 3x2szem magne b6ot irt a dokim. Azt is mondta h ha ez nem javul akor táppénz mert kinyilhat a méhszáj és beindítja illetve beindulhat idő előtt a szülés. Eddig egysze sem vizsgált meg kezileg m nem volt probléma a terhességem alatt viszont most azonnal megnézte h nem e azért keményedik a hasam m kinyílt. Akkor viszont onnantól szigorú fekvés. Hála az égnek zárt volt, de nagyon kell figyelni és sok magneziumot kell fogyasztani. Ezt neked is ajánlott még ha kint normálisnak tartják a keményedést. Üdv
20hkm
Minden terhességem alatz sokat keményedtem, főleg félidőtől.
Sőt most a negyedikkel máraz első harmadban is napi szinten.
Ettől nem nyílik ki a méhszáj.
Ha görcs is társul mellé az már baj.
Én nem szedek extra mennyiségű magnéziumot sem.
Napi 1-2. db. Azt is inkább a lábikragörcs miatt.
22 hkm
Vki elárulná, hogy mit ért keményedés alatt?
Milyen érzés?
Mert nekem görcs nélküli hasfeszülés sose volt, és arra is azt mondták, keményedés, fogyasszak sok magnéziumot.
Orgazmus után érezheted pontosan, hogy milyen a keményedés.
Mintha vákuummal beszippantaná valaki a hasadat, a felülete külső tapintásra is kemény. A has ilyenkor elveszíti gömbölyded formáját, inkább "kockára" hasonlít, vagyis a méh teljesen rásimul a babára, akinek ki is rajzolódik a formája.
A magnézium ezen amúgy nem sokat segít.
Fájdalom nem társul hozzá, inkább csak feszítő érzés.
A szülési fájások is ilyenek lesznek, de ahhoz már erős fájdalomérzet is társul.
Akkor az a nagy helyzet, hogy nekem ilyenem sosem volt. A jóslóim is menstruációs görcsök voltak combba sugárzó fájdalommal és szülési fájdalmakat is máshogy éltem meg (mert túl vagyok rajta).
A terhesen átélt orgazmusról se tudok nyilatkozni, mert a béka segge alatt volt a libidóm, a hátam közepére se kívántam, nem terhesen pedig nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!