Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma tudtam meg hogy babat...

Ma tudtam meg hogy babat varok! Nagyon orulok! Marc. Volt egy vetelesem es orulok hogy azok utan sikerult ujra! Este jon haza a parom! Hogy mondjam meg neki a johirt? Orulni fog es persze nagyon aggodni!

Figyelt kérdés
Nincsnnek boltok igazan korulottem hogy vegyek valamit ami arra utal vagy ilyesmi.
2008. szept. 29. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy mondtad meg neki? Es mit szolt?
2008. szept. 30. 09:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Becsomagoltam szepen egy kek csomagolo papirba es atkotottem masnival!!!!Orult neki!!!!De lattam az aggodast is a szemebe!!!Nem mintha neki kene megszulni:-)!De aggodik a penz meg minden miadt!Ami ertheto!!!Te orult!Es este es reggel is kaptam a hasamra puszit!!!
2008. szept. 30. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Örülök, h. ezt a módját választottad, én javasoltam a dobozos díszcsomagolást. Mi pont ma két hete éltük ezt át és örömkönnyeken kívül minden volt a szemünkben. Az aggódás teljesen természetes és normális, de nem szabad túlzásba vinni. Először is teljen el az a bizonyos első 12 kritikus hét, utána már nyugodtabban várhatjuk az új családtagot. Az anyagi részét úgyis megoldjuk, megoldjátok, bár jár némi lemondással, de hidd el (én is azt próbálom :)) az agyunk könnyen rááll a megváltozott életritmusra, az fog a szemünk előtt lebegni, hogy a gyermekünknek mindent adjunk meg, amit tehetünk, de legfőképpen a szeretetet és biztonságot.

NAgyon boldog babavárást!

2008. szept. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!