Valoszinuleg terhes vagyok? Tobbi lent!
Mielott jonnenek az olyan valaszolok hogy felelotlen vagyok, nem nem vagyok az!
Szoval! Ma 6 napja hogy kesik a menstruaciom! A baratommal tobbszor is voltunk egyutt de mindig vedekztunk ovszerrel! Egyszer sem szakadt ki mindig ellenoriztuk! Viszont az elmult honapokba mondhatni hogy be allt a menzeszem, + - 1-2 nap el teressel! Viszont mar napok ota ereztem az a megfogjonni erzest! Hanyingerem az van de ez nalam semmit nem jelnt mert nekem mar vagy 2 eve mindig hanyingerem van! Igazabol meg nem szeretnek gyereket mert eleg fiatal vagyok hozza es meg nem vagyok elegge felkeszulve egy pici kis eletre, viszont ha kiderulne hogy meg is az vagyok nem tudom mit csinalnek! Igazabol a baratommal beszeltuk mar sokszor es o is szeretne babat de 4-5 evmulva! Ha mar lesz sajat haz mindenkinek sajat jovedelem! Ha most terhes lennek o hallani sem akar arrol hogy meg tartsuk a babat! Mert hogy ha neki gyereke lesz nem akarja hogy nelkulozuon es mindent meg akar adni neki stb! De en egyszeruen keptelen lennek el vetetni! :/ tudom hogy ugy lenne a legjobb, de tudom hogy nem menne!
9#
Ez legyen a legeslegnagyobb problemad hogy minden mondat utan felkito jelet teszek!!!!!
Nem ez volt a kerdes, de orulok hogy szantal ennyi idot az eletedbol ram hogy ennyit is ide irtal! :)
A tobbieknek viszont koszonom! Mar talan annyira nem parazok! Ra erek majd ha tenyleg azt mutatja a teszt! :)
Üdv!
Több olyat írsz ami észveszejtő ... 6 hónapja nem jön meg? irány dokihoz!
2 éve hányingered van folyton? irány dokihoz!
Van még kérdés?
Micsoda?:D en nem mondtam ilyent hogy 6 honapja nem jon meg :D en 6 napot irtam :D
De 9 nap kesessel jelentem mindenkinek meg jott! Igazabol egy ko esett le a szivemrol! :')
Imadom a gyerekeket es szeretnek is viszont meg nem vagyok felkeszulve egy kisbabara! Csak valami okbol most eleg sokat kesett!
Kedves utolso! A hanyingeremmel mar voltam tobbszor is dokinal! Sot a fejem is minden 2. Nap elkepesztoen faj! Voltam 2 szer neutologian! Annyibol allt a vizsgalat (en voltam az utolso es rettentoen orultek nekem!! ) hogy fekudjek az asztalra, erintsem meg az orom, kesz vagyunk semmi bajom! Ha fajna meg vegyek be gyogszert! Na most a hanyingerem miatt is voltam kivizsgalason azt mondtak semmi bajom ha hanyingerem van vegyek be dedalon tablettat! De mivel az hogy 1 het egy level dedalom nem tul "egeszseges" ezert inkabb ha ugy van szenvedek vagy ha mar nagyon kesz vagyok hanyok is! De amilyen szerencsem van mindig ilyen dokikat fogok ki! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!