Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valoszinuleg terhes vagyok?...

Valoszinuleg terhes vagyok? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

Mielott jonnenek az olyan valaszolok hogy felelotlen vagyok, nem nem vagyok az!

Szoval! Ma 6 napja hogy kesik a menstruaciom! A baratommal tobbszor is voltunk egyutt de mindig vedekztunk ovszerrel! Egyszer sem szakadt ki mindig ellenoriztuk! Viszont az elmult honapokba mondhatni hogy be allt a menzeszem, + - 1-2 nap el teressel! Viszont mar napok ota ereztem az a megfogjonni erzest! Hanyingerem az van de ez nalam semmit nem jelnt mert nekem mar vagy 2 eve mindig hanyingerem van! Igazabol meg nem szeretnek gyereket mert eleg fiatal vagyok hozza es meg nem vagyok elegge felkeszulve egy pici kis eletre, viszont ha kiderulne hogy meg is az vagyok nem tudom mit csinalnek! Igazabol a baratommal beszeltuk mar sokszor es o is szeretne babat de 4-5 evmulva! Ha mar lesz sajat haz mindenkinek sajat jovedelem! Ha most terhes lennek o hallani sem akar arrol hogy meg tartsuk a babat! Mert hogy ha neki gyereke lesz nem akarja hogy nelkulozuon es mindent meg akar adni neki stb! De en egyszeruen keptelen lennek el vetetni! :/ tudom hogy ugy lenne a legjobb, de tudom hogy nem menne!

2016. júl. 22. 23:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Csináltál tesztet?
2016. júl. 22. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:

Ismered a terhességi tesztet?

Az a kis izé amin kijönnek a csíkok. Ha egy nem vagy terhes ha kettő az vagy. Már rég megcsinálhattad volna. A legcsoribb is 350-400.

Remélem ugy alakul ahogy szeretnéd. Majd írd meg.

Hajrá.

U.i: Nem hiszem hogy terjes vagy am.

2016. júl. 22. 23:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Igazabol meg nem is biztos hogy terhes vagyok (vagy is nagyon remelem hogy nem) de meg is az erzes hogy mi van ha es vegig gondolom es ha eljuzok odaig hogy elvetetni hat el sirom magam! Az az erzes hogy egy pici elet aki nem tehet semmirol es milyen boldog lennek ha mar meg szuletne es felnone es ertitek? :/ 18 eves vagyok meg es meg elottem az elet! Viszont az ismeroseim koreben is van olyan aki fiatalon el vetette es tobbet nem lehet babaja! En pedig elek halok a gyerekekert! Es minden almom hogy MAJD legyen nekem is! :/ de meg ne most!
2016. júl. 22. 23:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Meg nem volt alkalmam venni mert nem voltam olyan helyen es itt a kisboltba nincs ilyen :D elegge elszigetelt kis helyen elunk de holnaputan mar megyek be a varosba ha addig sem jonne meg, akkor az lesz az elso hogy vegyek egyet!
2016. júl. 22. 23:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak addig is ez a bizonytalansag! :/
2016. júl. 22. 23:39
 6/14 anonim válasza:
Szia ne aggódj, tudom milyen érzés én is átéltem párszor, mondjuk én szakadt gumi miatt, de nem volt gond eddig. Igaz van egy kislányom, aki viszont szándékos volt :) Vegyél egy tesztet, meglátod hogy nincsen semmi gond, ha védekeztetek akkor meg főleg :) tarts ki addig, ne félj, akkor jön majd a baba ha Te is akarod :):)
2016. júl. 22. 23:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Kivanom hogy legyen igazad! :/

De koszonom szepen az aranyos valaszod! :)

2016. júl. 22. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
45%

Az butaság hogy abortusz után mem lehet babád. Volt missed ab műtétem mert nem volt szívhangha a bab@mnak. Ami lényegében ugyan az mint az abortusz. És 3 hónap mulva terhes lettem. Már 11 hónapos a lánykám. 22 éves vagyok.

Én sem birnék elvetetni bébit. Szóval megertelek. Biztos nem vagy terhes. Nekem is voltsokszor hogy egy hetet késett :)

2016. júl. 22. 23:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg ostoba anyuka csinálja, nem tudom miért.

Csinálj egy tesztet, addig hótfölösleges ez a kérdés.

2016. júl. 23. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Addig kár arról beszélni, hogy nem lennél képes megölni, amig ki nem mutatja a teszt. Amúgy ha negativ lenne, akkor örülj, de ebből az erős abortusz ellen tiltakozásból számomra kiderül, hogy erős anyai ösztöneid vannak! És ez igy van jól! Bocs a rövid i betűkért, de nincs hosszú!
2016. júl. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!