Nem gond a napi 2x 1ujjnyi kávé, ha babát várok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Naponta megiszom 2x 1 kávét. Pici csészében kb 1 újjnyit. Azért teszem, mert nagyon alacsony a vérnyomásom és néha rosszul vagyok. Reggel és délben iszom, feketén. Nem ártok ezzel a pici szívének?2008. szept. 29. 11:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megihatsz ennyit.Az ismerősöm napi egy csészével ivott és semmi baja nem lett a babának.
2/10 anonim válasza:
Én is kávézom, de sok tejjel és csökkentett koffeintartalmút. "Töményen" nem tudom, hogy nem árt-e! Nem szereted a tejet? Mert lazán elkészítve biztos jobb lenne!
3/10 anonim válasza:
miért ne ihatnál? nyugodtan ihatsz többet is mint egy újjnyi. szerintem.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De, szeretem a tejet. Gondolod, ha higítom, úgy kevésbé árt?
2008. szept. 29. 12:03
5/10 anonim válasza:
szia, az én kisfiam 6 hetes és a reggeli kávé nélkül meghalnék
terhesség ideje alatt is ittam
azt mondják, hogyha a terhessség alatt is iszol, akkor a szoptatás alatt is csinálhatod, ez rossz példa da ugyan ez van a mozgással is
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nem árt, nyugodtan igyál. Én pl nem bírtam terhesen, a szagát se. Ahogy kibújt, meg voltam veszve egy kávéért... :)
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 29. 12:07
8/10 anonim válasza:
én is iszok minden reggel, mert nélküle elájulnék (alacsony a vérnyomásom), és néha pedig délután is, ha érzem hogy rosszul leszek
9/10 anonim válasza:
Szerintem is igyál nyugodtan, olvastam hogy napi 2 csésze megenegedett amúgy is, ha meg tejjel iszod, úgy tudom, hogy lassabban szívódik fel maga a kávé, bár ez nem tudom számít-e valamit a terhesség szempontjából. Én is iszom ,mert néha olyan álmosság jön rám, hogy nagyon jól esik, persze aludni is szoktam :) Anyukám ( sajnos) rengeteg kávét ivott mind a 3 terhessége alatt, de semmi bajunk nem lett szerencsére.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nyugodtan iszom.
2008. szept. 30. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!