Valaki használ LadeeVit várandósvitamint? Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Én ezt szedem az első naptól fogva. Legelső terhességemnél Gravidát használtam akkor szörnyű rosszulléteim voltak és a szörnyű hányinger kísért. Most a 6 hétben vagyok de még nem tapasztaltam amit az első terhességemnél.2016. júl. 21. 08:50
1/8 anonim válasza:
Szia én ezt szedem semmi bajom tőle meg vagyok elégedve vele
2/8 anonim válasza:
Én is LadeeVitet szedek, meg vagyok elégedve.
3/8 anonim válasza:
Én is ezt szedtem, meg voltam vele elégedve. 12.hétig inkább a folsav az, ami nagyon fontos!
4/8 anonim válasza:
Én is ezt szedem és semmi panaszom nincs rá.
5/8 anonim válasza:
Én most váltottam rá Gravidáról- folyamatosan hányingerem volt. Mióta ezt szedem semmi baj
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ :)
2016. júl. 21. 14:04
7/8 anonim válasza:
Én is ezt szedem, nekem orvos ajánlotta meg van benn vas is és kicsit vérszegény vagyok. 26. héttől kellett plusz vasat szednem addig elég volt, ami a vitaminban volt.
8/8 anonim válasza:
1.nél ezt szedtem,csak a szagát nem bírtam az elején (a halolaj miatt gondolom) 2.nál femibiont szedtem,úgy vettem észre most nem volt akkora étvágyam mint akkor nem tudom összefügg-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!