Ha valami elején van a terhességnek,3-4 hét tájékán, akkor ugye van a haspuffadás?
Figyelt kérdés
És az lenne a kérdésem,hogy ez spontán felszokott puffadni,mikor épp "ugy tartja kedve" vagy csak kaja után egybol,mindegy mit és mennyit evett?Akár egy pohár viztől is?Remélem értitek mire gondolok :)2016. júl. 20. 20:49
1/7 anonim válasza:
Nekem volt amikor spontán felpuffadott de kajálás után mindig felpuffadott. Legfőképpen este volt a jellemző a puffadás egyébként!
De mostanában ritkán fordul elő, tehát nekem az első trimeszterben volt sok puffadásom, most már nem mindig, de előfordul.
15+3 hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál kuldeni a pocidrol kepet?:) Egyebkent gratulalok a picihez,jo egezseget nektek :) Mi is babaprojekten vagyunk, remelem hamar osszejon :)
2016. júl. 20. 21:12
3/7 anonim válasza:
A terhességnek nem kötelező tartalmi eleme a puffadás. Így nem lehet kijelenteni, hogy aki terhes, az puffad. Van, aki puffad és van aki nem. Én pl puffadtam szinte egész nap az első trimeszterbe. De puffadni lehet mástól is. Most pl fél éve puffadok valamiért (szerintem az építkezés miatti stressz és helytelen táplálkozás miatt), pedig amúgy nem voltam puffadós fajta sohasem. Tehát ebből nem tudsz következtetést levonni. De van pl egy kolléganőm, ő menszesz előtt puffad brutálisan minden hónapban 3 napig.
4/7 anonim válasza:
Köszi!
Neked pedig sok szerencsét, remélem mielőbb összejön a baba!
A miénk nagyon sokáig váratott magára, de aztán spontán sikerült!
Itt az én pocim, íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
5/7 A kérdező kommentje:
szépen novekszik :)) gratulalok :))
2016. júl. 20. 21:36
6/7 anonim válasza:
En 4-5hetesen mar puffadtam, a reggelinel kezdodott es az ejszaka alatt ment le kb :) 12.het korul mar ugymaradt a hasam nem ment le:)
7/7 A kérdező kommentje:
remenykedtem h ezért puffadok de ejjel megjott.:(
2016. júl. 21. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!