Puffadás, szerintetek?
Figyelt kérdés
Születésem óta nem tudok böfögni, csak felpuffadok nagyobb étkezés után és hangokat ad ki a torkom. Babát szeretnék, de látom hogy azt írják hogy ne egyenek a terhes nők puffasztó dolgokat. Na most, én szinte napi 2x-3x felpuffadok, szerintetek ártana neki? Apum azt mondja ilyenkor kicsit megváltozik a szervezet, talán jobb lenne. Egyébkènt mindent kipróbáltam már hogy tudjak böfögni, de sajnos nem használnak.2016. júl. 20. 20:28
1/2 anonim válasza:
Általaban tejes etelek okozzak.
Egyebkent nekem is regebben a torkom "böfögött" ha lehet igy mondani, nem tudom miert, de nekem abba hagyta mikor elmentem gimibe ra fel evre kb. Lehet a megvaltozott etrend, nemtudom.. Azota sincs ilyen problemam, pedig mar jopar eve abbahagytam a gimit. En is babat szeretnek egyebkent, sok sikert neked is hozza, szerintem csak hanyagolnod kell a tejes eteleket es minden oke lesz :) De amugy a terhes nok nagyresze felpuffad eleinte ugyhogy nem hiszem hogy gond lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
rendben, megfogadom a tanácsodat és köszönöm :)
2016. júl. 23. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!