Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart a puffadás? És...

Meddig tart a puffadás? És még meddig tart?

Figyelt kérdés

7 hetes vagyok, de kb 2. hete olyan a hasam mint aki a 8. hónapban van.. a nadrágjaim kicsik, kényelmetlenek. Igaz h felszedtem 3 kg-t, mielőtt még tudtam volna h babás vagyok farkaséhség gyötört, holott évek óta egy dekát sem híztam... tudom h nem a babától nagy a hasam, mégis már zavar és kellemetlen ez az óriás pocak + eléggé szeles lettem. :)

Mit egyek h jobb legyen az emésztésem? Tobbszor eszem keveset de nem vállt be.

2016. jún. 13. 16:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és mától megint rámtöt ez az éhség. Folyamatosan csak ennék... ti h oldjatok meg ezeket a dolgokat?
2016. jún. 13. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
A puffadast hormonok okozzak de keruld ami puffasztolag hat rad. Szerintem a puffadas 12-14 het utan csillapodik, utana lesz majd a terhespocak csak. De puffadni kesobb is fogsz csak a nagy hastol nem lesz feltuno...;)
2016. jún. 13. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ehsegre nem tudok mit tanacsolni mert en 4-12 hetig napi tobbszor hanytam!:( kajara se tudtam nezni 😱

Egyel ilyenkor valami egeszsegeset, pl alma, repa vagy nem tudom mit szeretsz de a hizassal vigyazz, mar ha most 3 kilo felszaladt!:)

2016. jún. 13. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ma töltöm a 10 hetet és pár napja nem vagyok felpuffadva. Addig én is ugy voltam mint te is! Nekem második baba de most semmi nem látszik már rajtam, hogy babát várok. Én is mindig éhes vagyok de nem kívánok semmit. Állandó hányingerem van. 😞
2016. jún. 13. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
én 21 hetes vagyok és még mindig puffadok. Reggel 2 cm-el kissebb a hasam körfogata, mint este.
2016. jún. 13. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok, ez a negyedik terhessegem es mas gondom ugyan nem volt soha, de ez is nagyon zavaro.

Ami nekem bevalt:

-kerulom azt, ami kifejezetten puffaszto

-a mozgas sokat segit. Jelenleg en napi 5 km-t gyorsgyaloglok a parkban. Sokkal jobb igy a helyzet.

-ha mar szelgorcsom is van, akkor veszek be gyogyszert ra, sok olyan fajta van, amit terhesen is lehet szedni

-odafigyelek az evesre, sok zoldseg, sok gyumolcs es feherje, de keves szenhidrat. Azert fontos, hogy szekrekedesem ne legyen, mert az a puffadassal egyutt borzaszto.

Mivel nincs (es soha nem is volt) hanyingerem, igy en is birok enni, tobbet is ragcsalnek, mint szoktam. De nagyon odafigyelek, hogy mit, mert nem engedem meg magamnak a hizast az elso trimeszterben. Max egy kilo ilyenkor, nagyon max. Az elso gyerekkel engedtem az etvagyamnak, mar a 12. Hetre feljott 5 kg, a vegere 25. A fele felesleg volt. Utana mar odafigyeltem, nem dietaztam, nem foztem kulon magamra, csak esszel ettem, igy a 20. hetre szokott 2-3 kilo feljonni, utana indul meg jobban.

Most is ezt csinalom.

Egyebkent a puffadas nekem nagyreszt megszunt a 12-14. Het kornyeken.

2016. jún. 13. 18:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Rám minden kaja puffasztólag hat :D reggeltől estig pufi vagyok. De nem bánom, erre vágytam több mint egy éve, csak kicsit furi h 7 hetes vagyok és hatalmas pocakon van :D

Mától kezdődött az émelygés is, ugyh eddig mondhatni semmi nem volt most meg minden egyszerre

2016. jún. 13. 18:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem lenne rossz sétálgatni,viszont az azt hiszem h nem tesz túl jót. 2x mentem hosszabb sétára, vérzés lett a vége, másodszorra azt hittük h már kórházba kell menni.

Viszont valami mozgás meg jolesne,mert pocaklako előtt edzettem, es ma próbáltam combra egy keveset, (oldalt fekve max 10x emeltem a lábam) de nagyon le van gyengülve az izom. Nagyon elfáradt.

Neten nézek majd vmi kismama tornát vagy jogát próbálnám meg.

No meg nem szeretnék több súlyt felszedni :)

2016. jún. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!