Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek 14 órás autóútra...

Elmennétek 14 órás autóútra 13 hetes terhesen? Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
Természetesen nem egyedül mennék.
2010. ápr. 16. 16:09
1 2
 1/14 Réti bubuzér ***** válasza:
25%
Hát ha balesetet szenvedtek, akkor igen.
2010. ápr. 16. 16:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Inkább arra gondoltam, hogy a babának lehet-e baja.
2010. ápr. 16. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan mehetsz.
2010. ápr. 16. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

:)

Még csak az elején vagy én az első trimeszterben mentem Erdélybe egy hétre, és nem lett baj. Menj nyugodtan.

2010. ápr. 16. 16:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Mármint magától az autóúttól. Hosszas üldögéléstől, rázkódástól stb.
2010. ápr. 16. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz a babának semmi baja. Én 11 hetesen mentem el egy külföldi (nincs túl messze azért) országba, egy koncert miatt. Előre megvolt hónapokkal a jegy és a szállás, nem akartam hogy elbukjuk. Teljesen jól bírtam az autóutat, időnként megálltunk, de ennyi.

Azóta is minden oké a babával. Most vagyok 31 hetes.

2010. ápr. 16. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz baja a babának, ne viccelj már! Nem kell betegságnek venni a terhességet!
2010. ápr. 16. 16:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
szia ha nem vagy veszélyeztetett akkor menyél nyugodtan a barátnőm is volt 1600km -es úton a terhessége elején és most is volt az ünnep alatt 24 hetesen és jól bírta én veszélyeztetett vagyok és mégis elmenetem 4 órás útra a legjobb barátunk lagzijára 8 hetesen és nem történt semmi tettem az ülésre egy vastag gyapjú takarót és nem éreztem annyira a rázkódást és kb félóránként megálltunk 2,3 percre hogy tudjam kinyújtani a lábam na meg persze pisilni mert az az egyetlen terhes tünetem már az elejétől fogva de az nagyon.baleset mentes utat kívánok ja esetleg még annyi hogy kérd ki a dokid véleményét esetleg megnézi hogy zárt-e a méhszáj utazás előtt és akkor biztos te is nyugodtabban leszel üdv .17 hetes km
2010. ápr. 16. 16:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem veszem betegségnek a terhességet. De az első babámat egy hosszú autóút után vesztettem el, igaz az 5. hétben. Persze egyáltalán nem biztos hogy az autóút miatt, de azért az ember ezek után már nem annyira nyugodt.
2010. ápr. 16. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok akkor mindenképp orvos tanácsa mert ha már volt vetélésed akkor veszélyeztetett vagy én is előzmény miatt vagyok az bár én itthon vetéltem el 21 hetesen úgyhogy soha nem lehet tudni mit hoz a sors .
2010. ápr. 16. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!