Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alig vannak terhességi tünetek...

Alig vannak terhességi tünetek. Ez jó így?

Figyelt kérdés

Holnap leszek hat hetes. Múlt pénteken voltam orvosnál. Látta a petezsákot,meg van vastagodva a méhfal és a méhem tojás nagyságú.

Tünetem nem sok van: ingerlékenység,mellfájdalom,aluszékonyság,menstruáció szerű görcsök.

Semmi hányás,émelygés.

Ez normális? Vagy baj lehet? Jövő kedden vagy szerdán megyek újra orvoshoz.

2016. júl. 20. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem semmi tünetem nem volt az elmaradt menzeszen kívül, szóval nem hinném,hogy baj :)

39+5hkm

2016. júl. 20. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi panaszom sem az első terhességnél se most.

17hkm

2016. júl. 20. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Ennek csak orulni lehet, mar ha tunet nelkul meguszod :) nekem nagyon ritkan volt hanyingerem neha meg most is elojon :/

23hkm

2016. júl. 20. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Baj nincs :) örülj neki, én a 7.héttől kezdtem hányni, egészen a 15.ig :( 21hkm
2016. júl. 20. 09:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a pár tünet, amit felsoroltál, bőven elegendő. A hányingert se hiányold, még később is előjöhet. Nekem a 7. héten kezdődött.
2016. júl. 20. 09:10
 6/10 anonim ***** válasza:
3 gyerekem Van a menstruacio kimaradason kivul egyiknel sem volt semmi tunetem. Ugy h normalis😉
2016. júl. 20. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezek a tüneteim voltak ennyi idősen. A hányinger a 6-7. héttől jött és egészen a 14. hétig tartott a legintenzívebben. Nem minden terhességnél jelentkezik, én boldog lettem volna nélküle, mivel minden este és napközben pedig a legváratlanabb helyzetekben szenvedtem tőle. Sajnos időnként még most is van. 22 hkm
2016. júl. 20. 09:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. júl. 20. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem sem volt semmi tünet,mai napig nincs semmi,én a 15.hétben vok és eddig rendben volt minden. ugyhogy nyugiiii,minden ok,csak te is a szerencsesek táborához tartozol akik jol viselik. ennyi. örülj neki és élvezd minden pillanatát.
2016. júl. 20. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Még lehetnek :D az első 7 hétben nekem sem volt semmi bajom(max annyi, hogy délután aludtam ritkán), és azóta is 2 naponta van émelygés, és főleg este :D Tegnap voltunk 4D ultrahangon, és már integetett, táncolt, produkálta magát, tökéletes szívhang :)

10+4 hkm

2016. júl. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!