Holnap leszek hat hetes. Múlt pénteken voltam orvosnál. Látta a petezsákot,meg van vastagodva a méhfal és a méhem tojás nagyságú.
Tünetem nem sok van: ingerlékenység,mellfájdalom,aluszékonyság,menstruáció szerű görcsök.
Semmi hányás,émelygés.
Ez normális? Vagy baj lehet? Jövő kedden vagy szerdán megyek újra orvoshoz.
2016. júl. 20. 08:47
1/10 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt az elmaradt menzeszen kívül, szóval nem hinném,hogy baj :)
39+5hkm
2016. júl. 20. 08:49
2/10 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi panaszom sem az első terhességnél se most.
17hkm
2016. júl. 20. 08:50
3/10 anonim válasza:
Ennek csak orulni lehet, mar ha tunet nelkul meguszod :) nekem nagyon ritkan volt hanyingerem neha meg most is elojon :/
23hkm
2016. júl. 20. 08:53
4/10 anonim válasza:
Baj nincs :) örülj neki, én a 7.héttől kezdtem hányni, egészen a 15.ig :( 21hkm
2016. júl. 20. 09:09
5/10 anonim válasza:
Az a pár tünet, amit felsoroltál, bőven elegendő. A hányingert se hiányold, még később is előjöhet. Nekem a 7. héten kezdődött.
2016. júl. 20. 09:10
6/10 anonim válasza:
3 gyerekem Van a menstruacio kimaradason kivul egyiknel sem volt semmi tunetem. Ugy h normalis😉
2016. júl. 20. 09:25
7/10 anonim válasza:
Ugyanezek a tüneteim voltak ennyi idősen. A hányinger a 6-7. héttől jött és egészen a 14. hétig tartott a legintenzívebben. Nem minden terhességnél jelentkezik, én boldog lettem volna nélküle, mivel minden este és napközben pedig a legváratlanabb helyzetekben szenvedtem tőle. Sajnos időnként még most is van. 22 hkm
2016. júl. 20. 09:29
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. júl. 20. 09:52
9/10 anonim válasza:
nekem sem volt semmi tünet,mai napig nincs semmi,én a 15.hétben vok és eddig rendben volt minden. ugyhogy nyugiiii,minden ok,csak te is a szerencsesek táborához tartozol akik jol viselik. ennyi. örülj neki és élvezd minden pillanatát.
2016. júl. 20. 13:31
10/10 anonim válasza:
Még lehetnek :D az első 7 hétben nekem sem volt semmi bajom(max annyi, hogy délután aludtam ritkán), és azóta is 2 naponta van émelygés, és főleg este :D Tegnap voltunk 4D ultrahangon, és már integetett, táncolt, produkálta magát, tökéletes szívhang :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!