11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Terhesség előtt 47 kg voltam (164 cm-hez) és ez így mutatott: [link]
Szerintem ez vékonyt jelent. :)
2016. júl. 20. 12:50
12/21 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon vékony, mert semmit nem látunk. Nem jó a link...
13/21 anonim válasza:
Egyebkent mindenkepp csak puffadas lehet. A meh 16hetesen emelkedik ki.:)
15/21 anonim válasza:
Itt a képen a felsőtested vékonynak tűnik, de hát pont a hasad nem látszik. Na mindegy, szóval aki tényleg annyira vékony, hogy egyáltalán nincsen hasa, annak a 12 hetes még nem látszik, csak annyi, hogy az ágyéki rész kiegyenesedik a köldök alatt. A terhes képen csak egy pici felszedett felesleg látszik, ami nem baj, hiszen alapban vékonyról indultál a terhességnél. De az még nem a baba miatt látszik úgy. Nyugi, én 20 kilót híztam, de le is adtam utána! Egyébként boldog babavárást!
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is pont így gondolom. Ezért kényelmetlen nekem, ha gratulálnak a kerekedő pocakhoz, mire én diszkréten lereagálom, hogy ez még nem a baba... Kíváncsi voltam, hogy más is annyira terhespocaknak látja, mint az ismerősök nagy része? De úgy látszik, hogy aki kicsit is benne van a témában, nemrég szült vagy hasonlók, annak jobban feltűnik a valóság :)
2016. júl. 20. 16:21
17/21 anonim válasza:
És amúgy mennyit híztál idáig? Csak mert én is lehet, hogy babás vagyok, hétvégén tesztelek.
18/21 anonim válasza:
Most bocsi de vagy lopod mas kepet vagy ez te vagy megint.... ezt a kek felsos kepet kb egy , masfel hete lattam...
19/21 A kérdező kommentje:
Igen, és az is ugyanúgy az én kérdésem volt :) Nem tudom miért furcsa.
2016. júl. 21. 20:48
20/21 anonim válasza:
Nem nem furcsa.de minden heten megfogod kerdezni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!