nekem az sem lenne evidens hogy terhes vagy...igazából nekem 1 gyerek után alapból így nézett ki a hasam..az elsőnél 13 hetesen gratuláltak idegenek, akik nem tudták hogy amúgy próbálkozom, a másodiknál is valahogy 13-14 hetesen kezdett látszódni...
ha elképzellek egy nagyon csontkollekció lánynak, akkor megkockáztatnám hogy mondjuk 13 hetes lehetsz és van egy kis hasad...ha átlagos lánynak képzellek el akkor azt mondom, hogy most teszteltél pozit és ennek örömére rendeltetek egy nagy pizzát :)
Elárulom, mert ma már nem nézek többet be az oldalra:
- a 2-es válaszoló nagyon szépen kitalálta: vékony kismama és 13 hetes terhes. :)
Igazából kérdésemet az ihlette, hogy mindenki gratulál a kerekedő pocakhoz én meg csak úgy érzem és látom, mintha a fent említett pizza-effektus lenne. :) Szóval én még nem észlelem terhes pocaknak. Kíváncsi voltam nektek hogy tűnik :)
Köszönöm a válaszokat! Utólag is lehet még véleményt írni, ha valaki csak ezután olvasná a kérdést.
16nak tippeltelek volna.
A vekony baratnom 16hetes. De tenyleg vekony.(bocsanat) es csak hasa van a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!