Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csíkos lett a mellem és fáj,...

Csíkos lett a mellem és fáj, mit kenjek rá?

Figyelt kérdés

A hasam abszolút nem, de a mellem tiszta piros csíkos. És nagyon nagyon fáj. Mit kenjek rá? Elsősorban azért, hogy ne fájjon.

21 hetes kismama

2008. szept. 29. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én azt a tanácsot kaptam hogy akár testápolóval akár hiper super krémekkel de naponta többször kenjem be vastagon a kritikus helyeket(comb derék mell). Én síma baba testápolót használok, de pl van ilyen is: [link]

JA! És terhesmelltartó,hogy tartsa a melled, mivel a rossz "tartástól" is lehet.

Amúgy ha hajlamos vagy rá kialakul, csak kevésbé vagy késöbb. Nekem is van kevés de legalább nem erős színű, halvány és nem gyarapszik..

Ne hagyj ki egy napot se a kenegetéssel...napi 3 minimum.

Boldog babavárást

22 hetes kismama

2008. szept. 29. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:

A fájdalomra nemtudom mi kéne, de a csikokra van a Babe nevezetű krém direkt terhességi csikok megelőzésére, bár nem olcsó.

Én minden nap többször kentem mielött csikos lettem volna de az utolsó időkben baromi nagy lett a hasam és vele együtt jöttek a csikok is sajna hiába kentem.

Szóval azét próbáld meg.

Üdv:4 hetes anyuka

2008. szept. 29. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A mellem nekem is nagyon fáj,a doki adott egy gyógynövényes tablettát,de nem sokat használ,igaz mondta is,hogy ez csak enyhíti :( A csíkokra a dm-ben vettem saját márkás olajat terheseknek az nagyon bevált,így már legalább nem viszket.A melltartót is használd,igaz én soha nem hordtam,de most nagyon hasznosnak tűnik :)
2008. szept. 29. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!! én milupa krémet vettem( tescoba is lehet kapni) pontosan 1000 forint de elég sokáig elég. viszont első válaszolónak igaza van, szinte bármi jó, ne hagyd kiszáradni a bőröd!!
2008. szept. 29. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ettől függetlenül úgy néz ki a mellem mint a zebra háta, de a pocakomon egyáltalán nincsen csík...
2008. szept. 29. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

én a terhesség egész ideje alatt kentem magam a vihcy csoda kenőccsel,hát az utolsó héten sikerült szétrepednem

illetve most szoptatok és a mellem is csíkos lett

sajna semmilyen kenőcstől nem múlik el van egy rossz hírem, de halványodni fog

az biztos

műtéttel lehet eltűntetni, én most kértem hozzá infót ha megkapom, megírom igérem

2008. szept. 29. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2008. szept. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!