Csíkos lett a mellem és fáj, mit kenjek rá?
A hasam abszolút nem, de a mellem tiszta piros csíkos. És nagyon nagyon fáj. Mit kenjek rá? Elsősorban azért, hogy ne fájjon.
21 hetes kismama
Szia
Én azt a tanácsot kaptam hogy akár testápolóval akár hiper super krémekkel de naponta többször kenjem be vastagon a kritikus helyeket(comb derék mell). Én síma baba testápolót használok, de pl van ilyen is: [link]
JA! És terhesmelltartó,hogy tartsa a melled, mivel a rossz "tartástól" is lehet.
Amúgy ha hajlamos vagy rá kialakul, csak kevésbé vagy késöbb. Nekem is van kevés de legalább nem erős színű, halvány és nem gyarapszik..
Ne hagyj ki egy napot se a kenegetéssel...napi 3 minimum.
Boldog babavárást
22 hetes kismama
A fájdalomra nemtudom mi kéne, de a csikokra van a Babe nevezetű krém direkt terhességi csikok megelőzésére, bár nem olcsó.
Én minden nap többször kentem mielött csikos lettem volna de az utolsó időkben baromi nagy lett a hasam és vele együtt jöttek a csikok is sajna hiába kentem.
Szóval azét próbáld meg.
Üdv:4 hetes anyuka
én a terhesség egész ideje alatt kentem magam a vihcy csoda kenőccsel,hát az utolsó héten sikerült szétrepednem
illetve most szoptatok és a mellem is csíkos lett
sajna semmilyen kenőcstől nem múlik el van egy rossz hírem, de halványodni fog
az biztos
műtéttel lehet eltűntetni, én most kértem hozzá infót ha megkapom, megírom igérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!