Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai uh után...

12 hetes genetikai uh után mikor van a legközelebbi? Lehet menni 16 hetesen "csak úgy" kontrollra?

Figyelt kérdés

AFP-re kell mennem 16 hetesen és majd annak az eredményével kéne uh-ra mennem, de az a 18. hét már. A kettő között tényleg nincs semmi?

És ha elmegyek a nőgyógyászatra és kontrollt kérek, gondolom megcsinálják.

2016. júl. 19. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs. Magánban naponta is megnézik, ha fizetsz. Vagy ha bekamuzol valami panaszt, akkor ránéznek soron kívül sztk-ban is, de nem túl elegáns. Hol csinálják még az AFP-t?
2016. júl. 19. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csinált a dokim ha megkértem, de amugy nincs uh

AFP mar nincs ...

2016. júl. 19. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha magándokihoz mész csinál neked UH_t soron kívül is, pénzért.

Államiban nem fogják megcsinálni.

Az AFP vizsgálat már megszűnt. De egyébként felesleges két héttel a rendes UH előtt elmenned még egyre pluszban, sok változást nem fog látni a doki.

Utána meg csak a 30. hét környékén lesz rendes UH, nem nézegetik a babát kéthetente, bár van olyan doki aki minden magánrendelésnél csinál UH-t, de az fizetős.

2016. júl. 19. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Szabolcs megyében még elküldenek AFP-re.

Csak jó lenne egy kis megnyugtatás, hogy minden rendben odabent. Barnáztam az elején, és emiatt eléggé rendesen bennem van a para...

2016. júl. 19. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, vegyél szívhangfigyelőt. Én nagyon szerettem, kb. félidőtől szülésig használtam, ha nyugtalan voltam a baba mozgása miatt.
2016. júl. 20. 08:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Én most addig vagyok nyugtalan, amíg nem kezd mozogni :)

De szerintem majd szépen megkérem a dokit hogy ugyan nézzen már rám 16 hetesen. Nincs abból semmi...

2016. júl. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!