12 hetes genetikai uh után mikor van a legközelebbi? Lehet menni 16 hetesen "csak úgy" kontrollra?
AFP-re kell mennem 16 hetesen és majd annak az eredményével kéne uh-ra mennem, de az a 18. hét már. A kettő között tényleg nincs semmi?
És ha elmegyek a nőgyógyászatra és kontrollt kérek, gondolom megcsinálják.
Nekem csinált a dokim ha megkértem, de amugy nincs uh
AFP mar nincs ...
Ha magándokihoz mész csinál neked UH_t soron kívül is, pénzért.
Államiban nem fogják megcsinálni.
Az AFP vizsgálat már megszűnt. De egyébként felesleges két héttel a rendes UH előtt elmenned még egyre pluszban, sok változást nem fog látni a doki.
Utána meg csak a 30. hét környékén lesz rendes UH, nem nézegetik a babát kéthetente, bár van olyan doki aki minden magánrendelésnél csinál UH-t, de az fizetős.
Szabolcs megyében még elküldenek AFP-re.
Csak jó lenne egy kis megnyugtatás, hogy minden rendben odabent. Barnáztam az elején, és emiatt eléggé rendesen bennem van a para...
Én most addig vagyok nyugtalan, amíg nem kezd mozogni :)
De szerintem majd szépen megkérem a dokit hogy ugyan nézzen már rám 16 hetesen. Nincs abból semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!