Szerintetek is ostobaság?
Figyelt kérdés
Egyszer rám szóltak, hogy ne tegyék semmit a hasamra mert az foltot hagy a gyereken és ne öleljek magamhoz szőrös állatot mert a gyerekem arcán szőr lesz.2016. júl. 18. 07:59
1/6 anonim válasza:
Es ne egyel mert dagadt lesz a gyerek..... Es ne igyal alkoholt mert alkoholista lesz ..... Es ne fess hajat mert fiftasz lesz belole.... Hulyesgeket en is tudok neked mondani!!!
2/6 anonim válasza:
Bocsanat fodrasz akart lenni. Plusz veletlen elkuldtem. Szival nekem 5 lanyom van. Plusz millio macskam volt akiket puszilgattam olelgettem a ahasamin aludtak. Egyik lanyom sem szakallas.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy az. De ne nézzük le a régi embert! A nagyid mond ilyeneket, akinek terhessége alatt nem volt ultrahang, gondolj bele. Születésekor nem volt antibiotikum. Terhesség alatt mindentől rettegni kellett, mert a vetélések ugyanolyan gyakoriak voltak, csupán nem tudták vizsgálni az okokat, mindenre ráfogták.
Nekünk most sokkal könnyebb okosnak lenni, hiszen létezik pl. a genetika tudománya. És nézd meg, még így is milyen könnyű itt találni hajmeresztő dolgokat, pedig már tanítanak biológiát normális szinten a gimikben.
4/6 anonim válasza:
Csak szőrtelen állatokat ölelgess. Lehet hogy furán fognak nézni rád mások amikor épp egy csigát szorítasz magadhoz, de így tuti nem lesz szőrös a gyereke arca és végre a csigák is kapnak egy ölelést, mindenki jól jár :D :D :D.
5/6 anonim válasza:
Nekem például meg van tiltva a cicasimogatás, mert azon a betegségen, amit ők terjesztenek, még nem estem át eddig. Szóval tilos cicához nyúlnom, hogy ne pont terhesség alatt kapjam el. Lehet tudtak valamit a régiek is, csak nem jól indokolták meg, hogy miért ne :)
6/6 Dark Angel1987 válasza:
Jajj ne már..azért nem szabad minden hülyeséget bevenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!