Dark Angel1987 kérdése:
14-15 hetes kismamik. Kinek mekkora már a pocakja? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 10:30
1/11 anonim válasza:
15 hetes kismama vagyok. A pocakom elölről és oldalról is látszik, kezd kerekedni.
Egész jól érzem magamat, mostanában kezdtem érezni enyhén a babám mozgását is! :)
Szerdán megyünk ultrahang vizsgálatra és remélem most már megmutatja hogy fiú-e vagy lány. :))
És Veled mi a helyzet?
2/11 A kérdező kommentje:
Én 14+4 hetes vagyok. En is érzem mar a babát. :)
Csak kivancsi voltam kinek mekkora mert az enyem nem óriási csak láttam itt olyan pocakokat...huhhu.
:D
2016. júl. 17. 15:51
3/11 anonim válasza:
14 hetes vagyok es meg semmi nem latszik, max egy kis puffadas. Tunetem sincs, csak a faradsag. Viszont mi 2 hete voltunk uh-n es mar elegge futyi gyanus volt a pocaklako :) aztan ki tudja mi lesz meg ebbol!
4/11 A kérdező kommentje:
de jó :) És mikor mentek legközelebb? Nekünk a 12 hetesen nem tudták megmondani, mert össze volt zárva a lába. :D Legközelebb meg majd augusztusban fogunk menni. Nagyon várom már hogy lássam újra. :)
2016. júl. 18. 10:11
5/11 anonim válasza:
Mi jövőhéten megyünk újra, akkor leszek 15 hetes. Én is nagyon várom már :) Egésznap elnézegetném!
6/11 anonim válasza:
Első vagyok
Mi sem tudjuk még a baba nemét mert nem tette szét a lábát.
Jövőhéten hétfőn megyünk újra UH-ra és én akkor leszek 16 hetes 1 napos!
Remélem most már megmutatja magát hogy ki ő!
7/11 A kérdező kommentje:
Annyira izgalmas. Pocak nő már?
2016. júl. 21. 12:14
8/11 anonim válasza:
Nekem már nő, látszik.
És neked kérdező?
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is szépen kerekedik már. :)
2016. aug. 3. 16:25
10/11 anonim válasza:
Na nálunk kiderült a neme. :)
Kislányunk lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!