Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok! Kb mennyi idös...

Terhes vagyok! Kb mennyi idös lehetek? Augusztus 23-án volt meg utoljára a menszeszem!

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 hetes terhes lehetsz. Vigyázz magatokra, pihenj sokat!
2008. szept. 28. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Egész pontosan 5 hetes 1 napos.

Gratulálok!!! :o)

2008. szept. 28. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen aranyosak vagytok:D!

Látni fognak már valamit ultrahangon ha elmegyek?

2008. szept. 28. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
A terhességet az utolsó menstruációtól számítják. 1. hét a peteérés, pedig ilyenkor még nincs is baba. Az első hivatalos ultrahang a 10. héten van, akkor állapítják meg hivatalosan is a terhességet.
2008. szept. 28. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Most ha elmész akkor vagy kézzel vizsgál meg, amivel megálapítja a terhességet, vagy csinál uh-ot, de akkor petezsák fog még csak látszani. 6-7 hetes terhességnél már látnak szívműködést, természetesen babával együtt :o).
2008. szept. 28. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Első válaszolód vagyok. Én is 5 hetesen voltam először, akkor még csak petezsákot lehetett látni a köv. uh 7 hetesen volt és már hallgattunk szívhangot, csodás élmény volt. A köv. 8 hetes vizsgálat volt, oda már vittünk videókazit és fel is vette nekünk az orvosom és képeket minden alkalommal adott!
2008. szept. 28. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 hetesen és 6 naposan voltam először UH-n, akkor már látszott a petezsák és benne a kis pötty.

A 0. UH értelme csak annyi, hogy megállaoítsa a doki, méhen belül van-e a baba.

A 7-9. hétre úgy is visszahív, hisz a szívhang addigra alakul ki.

Szóval, ha nem birod ki, pár nap múlva elmehetsz UH-ra, de nagy csodát ne várj.

Inkább azt szokták a dokik tanácsolni, hogy a kimaradt mensi után 2 héttel keressék fel őket, akkor már szívhang is van.

22 hetes kismama

2008. szept. 28. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaza van a második válaszolónak pontosan 5hetes és 1napos vagy!

De sztem ráérsz még menni a dokihoz!Én Úgy tudom első 8hétig nem nagyon jó a hüvelyi vizsgálat akkor még nem tapad eléggé no meg még nagyon gyengécske a baba és kárt is tehet benne a doki!Gratu a babához:)

2008. szept. 28. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Én 5 hetesen és 3 naposan voltam dokinál és láttuk a petezsákot, benne az embrióval. Előtte telefonon konzultátunk és ő javasolta, h. akkor menjek hozzá. Azért jó elmenni először már ilyen korán, h. kizárja a méhen kivüliséget és azt is láthatjátok, h. egy v. két petezsák van. Illetve ellát jótanácsokkal pl. az étkezéssel kapcsolatban.

Két hét múlva rendelt vissza, nagyon remélem, akkor már szívhangot is fogunk hallani!

Gratulálok a babádhoz, vigyázz magadra.

2008. szept. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!