Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33. héten vagyok. Nagyon...

33. héten vagyok. Nagyon megfáztam. Tegnap egész nap tüsszögtem, nem aludtam semmit. Árthatok ezzel a babának?

Figyelt kérdés
Tegnap még nem volt lázam, ma 37, erre kell valami gyógyszert szedni? Jelenleg teázom, fekszem, most mintha a torkom is kezdene fájni, a nátha viszont csökkent, de a hőm aggaszt.
2008. szept. 28. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

nem gyógyszer de ma kérdeztem le mebucain orange, sinupret

szedhető...nézz utána a googlebe, én holnap vátom ki, mert kiszakad a torkom..

2008. szept. 28. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most, a 22. héten estem bele egy jó kis náthába, nagyon beteg voltam, de mindenféle gyógyszer és láz nélkül, 4 nap alatt átment rajtam.

Sok meleg citromos mézes teát itta, fokhagymás kenyeret ettem, sokat feküdtem a paplan alatt, és aludtam.

2008. szept. 28. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:

A babának nem ártasz azzal hogy megfáztál, ha átvészeled az immunanyagot átviszed a kicsibe. Ha lázas vagy csillapítsd a lázad mert a láz az már árt a kicsinek. Paracetamol készítményeket beveheted. ( Rubophen, Panadol )

Ha fáj a torkod akkor szedhetsz HOMEOGENE 9 tablettát ( homeopátiás készítmény szedhetik a kismamák és a szoptató anyák is ) napi 6-7 tabletta nyelv alá.

Ha csak szimplán náthás vagy és nagyon folyik az orrod akkor CORYZALIA tablettát kell szopogatni napi 3 óránként az első nap és másnap, ahogy javul a náthád csökkenteni lehet az adagot.

Ha kitört rajtad az influenza, lázas, náthás, fáradt, mindend fáj, akkor segít az OSCILLOCOCCINUM első nap 3*1 tartály, másnaptól 2*1 tartály golyócska ( 1 dobozban 6 tartály golyócska van ).

Ha csúnyán köhögsz akkor a STODAL szirup rendbehoz. Napi 3*1 evőkanál.

Mindegyik homeopátiás készítmény kapható a patikákban ahol forgalmaznak homeopátiás gyógyszereket és szedhetik a kismamák.

Gyógyulj meg!!

2008. szept. 28. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én is nagyon meg voltam fázva 33 hetesen ,elmentem az orvoshoz és mondta ,hogy egyenletes melegbe kell lenem,meg sok teát kell inom be is tartotam és 3nap alatt helyre jöttem .Jo baba várást!!!És minél előbb gyogyulj meg!!!!!
2008. szept. 29. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságokat! Harmadik nap már jobban vagyok. Köszi a tippeket.
2008. szept. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!