33. héten vagyok. Nagyon megfáztam. Tegnap egész nap tüsszögtem, nem aludtam semmit. Árthatok ezzel a babának?
nem gyógyszer de ma kérdeztem le mebucain orange, sinupret
szedhető...nézz utána a googlebe, én holnap vátom ki, mert kiszakad a torkom..
Én most, a 22. héten estem bele egy jó kis náthába, nagyon beteg voltam, de mindenféle gyógyszer és láz nélkül, 4 nap alatt átment rajtam.
Sok meleg citromos mézes teát itta, fokhagymás kenyeret ettem, sokat feküdtem a paplan alatt, és aludtam.
A babának nem ártasz azzal hogy megfáztál, ha átvészeled az immunanyagot átviszed a kicsibe. Ha lázas vagy csillapítsd a lázad mert a láz az már árt a kicsinek. Paracetamol készítményeket beveheted. ( Rubophen, Panadol )
Ha fáj a torkod akkor szedhetsz HOMEOGENE 9 tablettát ( homeopátiás készítmény szedhetik a kismamák és a szoptató anyák is ) napi 6-7 tabletta nyelv alá.
Ha csak szimplán náthás vagy és nagyon folyik az orrod akkor CORYZALIA tablettát kell szopogatni napi 3 óránként az első nap és másnap, ahogy javul a náthád csökkenteni lehet az adagot.
Ha kitört rajtad az influenza, lázas, náthás, fáradt, mindend fáj, akkor segít az OSCILLOCOCCINUM első nap 3*1 tartály, másnaptól 2*1 tartály golyócska ( 1 dobozban 6 tartály golyócska van ).
Ha csúnyán köhögsz akkor a STODAL szirup rendbehoz. Napi 3*1 evőkanál.
Mindegyik homeopátiás készítmény kapható a patikákban ahol forgalmaznak homeopátiás gyógyszereket és szedhetik a kismamák.
Gyógyulj meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!