Ha most vagyok 15-hetes terhes akkor hogy tudom kiszámolni hogy mikor estem teherbe? És mikor szülök?
Figyelt kérdés
A 13-hetes ultra hang szerint most vagyok 15-hetes 3-om napos! A nőgyogyászom szerint pedig csak 14-hetes aszt mondta mert ök máshogy számolják..
A mostani nőgyógyászom szerint 2017.01.10-èn szülök a 13-hetes ultra hangon viszont aszt mondta a doki h 2017.01.03.-án de viszont aki csinálta az ultrahangot ő volt az első babámnál a nőgyógyászom ès akkor szültem amire kiirt!
Szoval valaki aki èrti eszt?
2016. júl. 15. 11:51
11/13 A kérdező kommentje:
Hát èpp ezèrt kèrdem ènis mert nem èrtem ,hogy lehet az ,hogy március 9.-èn volt utolsó menzeszem ès januárra irtak ki? A menzeszem március 9.-è től 14-ig tartott!
2016. júl. 15. 13:46
12/13 anonim válasza:
És mennyi idő szokott eltelni két menstruációd között? Mert még akkor lehet ez, ha nagyon hosszúak a ciklusaid, nem 28 naposak, és ezért tutira 3 héttel később fogant a baba.
13/13 anonim válasza:
Ha rendszertelen volt a menstruációd megtörténhet. Nekem március 26-án volt az utolsó menstruációm első napja, ehhez képest január 27-re vagyok kiírva (12 hetes múltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!