Kinek mikor látszott először a petezsák?
Hány napos a ciklusod? Tudod mikor volt ovud? Úgy értem vezetted a hődet vagy ovuteszteltél? Pozitív HCG teszted mikor volt?
Általában ilyenkor annyi a "gond", hogy később fogant és a valódi kor nem egyezik azzal, amennyi menzesz szerint lenne pl hosszú ciklusnál vagy későbbi peteérésnél.
Nekem azt mondta a doki, hogy ha két nappal korábban mentem volna, semmit nem látott volna.
Ne aggódj, mert ezt az időt te saccoltad be. A baba simán foganhatott később. Az én esetem a jó példa: ha a menstruáció utáni szokásos peteérési időszakot számolom, akkor a baba 3 azaz HÁROM HÉTTEL idősebb kellett volna legyen. Ezért is mentem dokihoz néhány teszt után, mert simán lehettem volna hét hetes is a kis maszat. Éppcsak látta a petezsákot, és végül a baba korát abból határozta meg, így lett a 4+6. Szóval ne aggódj.
Nyálkahártya vastagságot mondott, vagy felritkulást látott?
Gondolom, visszahívott 1-2 hét múlva, akkor már simán látható lesz, ne aggódj.
Én ezért nem megyek csak a 8. héten, mert ez a fajta para nagyon nem hiányzik :)
Persze, ha bármi gond lenne, vérzés, barnázás vagy ilyenek, akkor doki.
Drukkolok, majd írj, mi lett.
A barnázás önmagában nem gond, nekem is volt. Teszteltem a nemvárt előtt két nappal pozit, aztán a nemvárt napján barnázás... Azóta semmi.
Emeltem a C vitaminon, meg iszom továbbra is a palástfű teát, az segít a terhességet megtartani.
A tesztjeim folyamatosan erősödtek, úgyhogy egyelőre nem aggódom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!