Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Normáli...

6 hetes terhes vagyok. Normális ha barnás a folyásom?

Figyelt kérdés
Néha olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és reggel is meg du. is volt barnás folyásom. Ugye nincs gond? Nyugtasson meg valaki!
2008. szept. 28. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Holnap keresd fel a dokidat, nézzen meg, ha kell ír gyógyszert. Ne aggódj.
2008. szept. 28. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen nem normális,de nem feltétlenül jelent bajt. Viszont mindenképpen keresd fel az orvost lehetőleg már holnap mert csak ő tudja megállapítani, hogy minden rendben van-e. Lehet, hogy gyógyszert kell szedned.

Sok sikert!!!!

2008. szept. 28. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nem normalis, de lehet, hogy természetes.

úgyértem van rá esély, hogy bajt jelent, de valószínűleg nincs gond. nekem mondta a nodokim, hogy elofordulhat barna folyás, akkor váltsam ki ezt a receptet (meg mindig bennvan a fiokban), és szoljak neki.

Csak akkor van egyértelműen baj, ha nem barna, hanem vörös.

Nyugi. Keresd fel a dokid holnap, megvizsgál, valszeg nem lesz gond.

2008. szept. 28. 19:10
 4/4 anonim válasza:
100%
nekem is volt, még 5 hetesen. kaptam gyógyszert, mostis szedem utrogestan 3*1, de hála istenek nincs semmi baj, a babó is szépen növöget. pihenj sokat és mindenképpen keresd fel a dokidat. sok sikert
2008. szept. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!