Mi a véleményetek erről a kocsiról? Nyári babának kellene! Szerintetek télen overálba elfogférni benne? Esetleg van valakinek ilyen kocsija?
2010. ápr. 15. 16:25
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekem nagyon tetszik!(Bár az ára sem rossz)!Tuti bele fér majd overálban is -szerintem-!
2/8 anonim válasza:
Szia!Nagyon jó kis kocsi!Nekem is nyári babám lesz és hasonló a kocsink!Csak 3 kerekű!Ezt is nézegettük és szerintem nagyon jó!!!
3/8 anonim válasza:
nekem tetszik. nekünk design-ra hasonló van, quinny buzz-(bár ez 3 kerekű). biztos bele fog férni overállban is a babó és ha ez mind jár hozzá, ami fel van sorolva, akkor naggggyon kedvező az ára. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Most tényleg kedvező az ára/Mihez képest/És minden benne van!Nekem nagyon tetszik csak bizonytalan voltam benne,hogy télen is bele fog-e férni,mert ugye nem olcsó és nem szeretném fél év után lecserélni!Még azért várok válaszokat!:)Üdv:Anett 30 hetes kismama:)
2010. ápr. 15. 17:32
5/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy baj van vele, hogy az első kerekei közel vannak egymáshoz, szinte olyan, mint egy 3 kerekű. És szerintem ezek a babakocsik nem olyan stabilak, mit a rendesek...:(
Bár még nincs babám csak pociban, és nem próbáltam 3 kerekűt tolni, de ezt hallottam róla...
6/8 anonim válasza:
Szia!Nekem 3 kerekű van és hidd el ugyanolyan stabil,mint egy 4 kerekű!Csak könnyebb vele közlekedni!Én semmi pénzért nem vennék mást!Egész pontosan ezért cseréltem le a fix 4 kerekűt, bolygós 3 kerekűre!Érdemes kipróbálni!!!!Akár még ott a boltban is,és már látszik a különbség...
Ilyenem van!:)))
7/8 anonim válasza:
Azt azért gondold végig, hogy családi házban laksz-e vagy panelban, városban vagy vidéken, mert nem teljesen mindegy. Könnyűnek tűnik így képről, de egy panelban, ha nincs hely tárolóban tartani, egy nehéz babakocsi nem szerencsés. Vagy pl. ha sokat autóztok, megfelelően össze lehet-e csukni?
8/8 A kérdező kommentje:
Szia!Panelba lakunk és pont azért néztem,mert könnyű és praktikus!Sokat autókázunk,de kicsire összelehet csukni!Már megnéztem élőbe is és tényleg könnyű!:)
2010. ápr. 17. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!