Kismamák, nem éreztétek ritkának a kontrollokat?
Figyelt kérdés
Még az elején vagyok, most lépek a második trimeszterbe, de olyan nehéz kivárni azt a 3-4 hetet, amikorra visszarendelnek. Ilyenkor még nem érzem a babát, azt sem tudom minden rendben van-e vele.
Ti nem éreztétek ritkának a kontrollokat? Hogy éltétek túl a várakozást?
2016. júl. 12. 08:26
11/15 anonim válasza:
Én inkább túl sűrűnek éreztem, jól meglettem volna akkor is ha csak 6-8 hetente kellett volna mennem.
12/15 anonim válasza:
én túl soknak is érzem. 3 hetente dokihoz járni nem olyan jó, főleg most hogy majd hetente kell járnom ctg-re.
34hkm
13/15 anonim válasza:
Nekem havi 1 vérvétel volt,havonta védőnő,havonta doki,meg az uh-ok a kórházban...a végén a heti,heti 2 nst...egyik vizsgálat érte a másikat,sok volt.Pláne aki dolgozik,és van más dolga is...
14/15 anonim válasza:
Szlovákiában 3-4 hetente van kötelező vizsgálat,én dokim 3 hetente kéret,elején legszívesebben naponta mentem volna,a után a 21 hét környékétől pedig szaladt az idő és csak azt vettem észre h megint menni kell,m mondtam is páromnak h már megint,nem akarok menni,most voltunk,de szerintem csak azért mert közbejött plusz vizsgálat,cukorilirvos,májorvos,fogorvos,strumaellenőrzés,és még melegek is vannak,de mindenen túl vagyok örültem is h csak 3 hetente kell addig nyugi van,erre tegnap bejelentette h 2 hetente fogunk mostmár találkozni,nemörültem,babánk sem szereti h piszkálják,de barátnőm külföldön volt terhes ott járt vizsgálatra ő mondta h 12 hétig rá se néztek aztán a kötelező 20 és 30 héten hívták,majd 35 héttől hetente nst és összeszámolva volt neki 3 kötelező vizsgálat,plusz a 35 től heti nst
15/15 anonim válasza:
Én nem is az, hogy ritkának érzem, csak azt hittem, sűrűbben kell majd járnom. Most 17 hetes vagyok, jövő héten mehetek UH-ra, már alig várom, hogy lássam, most ha lehet, páromat is megbeszélném, engedjék be, hadd lesse meg ő is :) Hál istennek, eddig rendben volt minden, így nem indokolt a sűrűbb vizsgálat, múlt héten viszont antibiotikumot kellett szednem, elég csúnya gyulladás volt a szervezetemben, úgyh még inkább látni akarom, minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!