Akinek volt egy kis úszógumija terhessége elején annak hogyan növekedett a pocakja? Lehet még szép kerek, feszes pocakom?
Elkezdett nőni a hasam és sajnos az úszógumimat eléggé kinyomja, igy nem szép feszes. Lesz ez még jobb vagy csak rosszabb?
Jó lenne kerekedni, hurkásodás helyett... :-)
egy 13 hetes "pocakos"
szia!
nekem inkább oldalt volt úszógumi, de nagyon szép kerek feszes pocakom lett, sőt csíkjaim sincsenek, mert kentem magam végig rendesen! szóval ne legyél elkeseredve, nem csak a vékony lányoknak van szép kerek pocijuk!
39 hetes km
Köszi a biztatást! Én is kenegetem már magam, biztos ami biztos...
Húha, Te hamarosan babázol! Sok egészséget és könnyű szülést kivánok! :-)
Szia!Ne aggódj lehet ebből még szép nagy kerek pocak!Én nem kis súly felesleggel lettem terhes, és voltak akik azt mondták, ááá max az utolsó 1-2 hónapban számítsak hasra, meg arra hogy látszódni fog.Erre 24-25 hetesen már látni lehetett, hogy az terhes pocak, Végül az utolsó 3 hónapban akkora pocakomvolt, és szép kerek terhes pocak!Mondjuk csak 20-21 hetesen kezdett el nőni a pocim,de utána roham lépésekben kerekedett.Meg az is igaz hogy egy kg háj se jött fel.Igaz 10kg plzusszal mentem szülni, de szülés után 2 héttel már 1 kg plusz se volt rajtam.Gondolom azért ez is számított.
Most a második babával, már kez látszódni a poci, de kicsit el vagyk kenődve, mert a fiam utáán kinyúlt bőr még lóg egy kicsit.De ha olyan ruhát veszek fel akkor már látszódik a pocak.Remélem most is szép kerek pocim lesz!
És neked meg jó egészséget, és jó babavárást! :)
Jaj, köszönöm a válaszokat! :-) Már alig várom hogy nekem is szép pocim legyen. Gondolom minden kismama igy van vele. Először alig várjuk hogy nagyobb legyen, aztán meg alig várjuk hogy végre eltűnjön.. :-)
Jó babázást mindenkinek!
Nekem a 30-32. héten kezdett látszódni, hogy terhes poci, és nem csak meghíztam, azóta viszont már elé kerek és most már mindenki meg tudja állapítani, h mi a helyzet:D
36,5 hetes km
Ez tök érdekes, hogy az úszógumi tényleg "eltűnik", ahogy elkezd nőni a has. Én mindig is hasra hízós voltam, a 173 cm-emhez 82 kg-val indultam, és tartottam is tőle, hogy fogok kinézni. Most 35 hetes vagyok, én magam meg tudom markolni a hájamat, ha akarom, de amúgy "szépen" kifeszül, és a derekam is megmaradt.
Szóval szerintem neked is hurkamentes dinnyéd lesz. :) :)
:-))))
hurkamentes dinnye! ez nagyon tetszik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!