Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt egy kis úszógumija...

Akinek volt egy kis úszógumija terhessége elején annak hogyan növekedett a pocakja? Lehet még szép kerek, feszes pocakom?

Figyelt kérdés

Elkezdett nőni a hasam és sajnos az úszógumimat eléggé kinyomja, igy nem szép feszes. Lesz ez még jobb vagy csak rosszabb?

Jó lenne kerekedni, hurkásodás helyett... :-)

egy 13 hetes "pocakos"

2010. ápr. 15. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem inkább oldalt volt úszógumi, de nagyon szép kerek feszes pocakom lett, sőt csíkjaim sincsenek, mert kentem magam végig rendesen! szóval ne legyél elkeseredve, nem csak a vékony lányoknak van szép kerek pocijuk!

39 hetes km

2010. ápr. 15. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást! Én is kenegetem már magam, biztos ami biztos...

Húha, Te hamarosan babázol! Sok egészséget és könnyű szülést kivánok! :-)

2010. ápr. 15. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem terhesség elején is volt már egy kis kötényhasam sajna, mert elég sokat fogytam, de most a 33 héten vagyok és nagyon szép gömb a hasam. Kérdés, hogy milyen lesz szülés után:) Majd biztos sokat kell tornáznom.
2010. ápr. 15. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!Ne aggódj lehet ebből még szép nagy kerek pocak!Én nem kis súly felesleggel lettem terhes, és voltak akik azt mondták, ááá max az utolsó 1-2 hónapban számítsak hasra, meg arra hogy látszódni fog.Erre 24-25 hetesen már látni lehetett, hogy az terhes pocak, Végül az utolsó 3 hónapban akkora pocakomvolt, és szép kerek terhes pocak!Mondjuk csak 20-21 hetesen kezdett el nőni a pocim,de utána roham lépésekben kerekedett.Meg az is igaz hogy egy kg háj se jött fel.Igaz 10kg plzusszal mentem szülni, de szülés után 2 héttel már 1 kg plusz se volt rajtam.Gondolom azért ez is számított.

Most a második babával, már kez látszódni a poci, de kicsit el vagyk kenődve, mert a fiam utáán kinyúlt bőr még lóg egy kicsit.De ha olyan ruhát veszek fel akkor már látszódik a pocak.Remélem most is szép kerek pocim lesz!

És neked meg jó egészséget, és jó babavárást! :)

2010. ápr. 15. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm a válaszokat! :-) Már alig várom hogy nekem is szép pocim legyen. Gondolom minden kismama igy van vele. Először alig várjuk hogy nagyobb legyen, aztán meg alig várjuk hogy végre eltűnjön.. :-)

Jó babázást mindenkinek!

2010. ápr. 15. 15:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Illetve nyugodt és szép babavárást!
2010. ápr. 15. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 30-32. héten kezdett látszódni, hogy terhes poci, és nem csak meghíztam, azóta viszont már elé kerek és most már mindenki meg tudja állapítani, h mi a helyzet:D

36,5 hetes km

2010. ápr. 15. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez tök érdekes, hogy az úszógumi tényleg "eltűnik", ahogy elkezd nőni a has. Én mindig is hasra hízós voltam, a 173 cm-emhez 82 kg-val indultam, és tartottam is tőle, hogy fogok kinézni. Most 35 hetes vagyok, én magam meg tudom markolni a hájamat, ha akarom, de amúgy "szépen" kifeszül, és a derekam is megmaradt.

Szóval szerintem neked is hurkamentes dinnyéd lesz. :) :)

2010. ápr. 15. 15:51
 9/10 A kérdező kommentje:

:-))))

hurkamentes dinnye! ez nagyon tetszik! :-)

2010. ápr. 16. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A legfelső úszógumim látszik még ha leülök, eléggé lent nől a pocim, de amúgy szép nagy kerek és hegyes, feszes. Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy ilyen kemény, feszes pocakom csak pár hónapig lesz már. :-) Vékony testalkat vagyok, de hájbájom az mindig van.
2010. ápr. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!