Egy nap mennyit vehetek be a 250 mg-os magnéziumból?
Amíg nincs hasmenésed, addig nem sok. Béres? Én kettőt szedtem naponta de sokat nem ért majd váltottam Magnosolvra.
Viszont a vádligörcsöt kálcium vagy káliumhiány is okozhatja. Tejtermékek, banán segíthet, ha a magnézium nem.
Ezer valamennyi magnézium oxid van a béresben, 2-es. A magnerot magnézium-ionja sem 500 mg, az a magnézium-orotátra vonatkozik. Ebben azért van kb 40 mg magnézium-ion is. :)
Egyébként a magnézium-oxid nagy mértékben tartalmaz magnéziumot csakhogy a felszívódása elég rossz, nekem mindegy volt, hogy magnerot vagy béres, egyiket se éreztem és ezen a ponton olvasgattam egy kicsit ezekről, hát, legalább sikerült rendes magnéziumot venni után. (Magnosolv)
sajnálom! :( nekem a napi 6-8 magnerottól teljesen jó, tegnap és ma pl. a szív gyógyszeremet se kellet bevennem :) mondjuk szerdán jön a front, akkor meg mindig nagyon kivan a szívem, de mindenesetre akkor maradjunk annyiban, hogy a magneB6 gyenge :D
minden jót neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!