Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek hogy teszt?...

Volt valakinek hogy teszt? Nem mutata ki es meg is terhes volt

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 09:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"Azert nem mentem el orvoshoz mert itt kint Kulfodon nem vizsgálnak ki rendesen"

Milyen helyen élsz te, ahol egy 4 hónapos terhest nem vizsgálnak meg? Egyszer se? Ez komoly? Gyere haza onnan, ez valami balkánnál is rosszabb hely lehet...

Vagy... nem vagy 4 hónapos terhes, ezért nem foglalkoznak veled?

2016. júl. 12. 11:12
 32/40 A kérdező kommentje:
ti nem vizsgálnak ki mind1 ha valaki tudja az többi ember aki itt szült nem is járaton számat mert fesleges amugy meg azert se mentem orvoshoz mert nem vettem észre hogy mar ennyi idős terhes vagyok igen es voltak tuneteim . De amikor meg csinaltam teszt mindig el szomordtam hogy most nem jött össze meg minden utan bele törzsek es amikor észbe kaptam mások mondjak hogy he te tényleg nem vagy terhes mert has meg meg rosszulléttek össze függnek es most kezt érezni azt hogy lehet ág vagyok csak teszt nem mutatja ki .
2016. júl. 12. 11:40
 33/40 anonim ***** válasza:

Akkor terhes vagy,és lassan szülsz. Ez van.

HA egyszer egy tudatlan,tanulatlan "nő"személy vagy, akinek a párja is pont annyit ült biosz órán,mint te,mi a fenét vársz...

Én nem látens terhes vagyok,nincs olyan,hogy nincs tünet. Egyvalami mindig van,az a magzatmozgás...A has is mindig nő,még a legvékonyabb,legizmosabb hasúnak is...

Nincs olyan orvos,aki nem veszi észre,hogy 16-20 hetes terhes vagy...Külföldön sincs ilyen orvos,talán még Afrikába se...Sőt,még ultrahang nélkül is kitapintható a terhesség,már az elején...De minek beszélni egy esze semmi,fogd meg jól embernek...

2016. júl. 12. 12:36
 34/40 anonim ***** válasza:

Akit lerózsabogaraztál közlöm, hogy az volt az első kommentem hozzád... ha néznéd a %-okat, kkor nem nehéz kikövetkeztetni, hogy nem én írtam neked korábban... észlény...

és tudod, nekem nem kell külföldön húznom az igát, mert van olyan végzettségem, sőőőt a férjemnek is, hogy itthon vígan élünk a gyönyörű kertes családi házunkban, a kisfiúnkkal, mert ÉN már voltam terhes, sőőőőt nem csak voltam, de vagyok is :)

Na de felesleges ilyen iqbetyároknak válaszolni, értelme nem sok van, léptem, van jobb dolgom is, mint megértetni egy gyökérrel, hogy ha menstruál, ha negatív a teszt, akkor nem lehet mindjárt szülő nő... fuck... :O

2016. júl. 12. 15:07
 35/40 anonim ***** válasza:

Hát ezen jót nevettem így reggel.... :')

Képzeld nekem nem volt semmi tünetem azon kívül, hogy nem jött meg. Kicsit sem!!! A teszt az nap, hogy meg kellett volna jönnie halványan pozitív lett, majd 3 nap múlva ismét. A kisfiam már elmúlt 1 éves. Kíváncsi lennék mennyi idős vagy... Az írásod alapján 12 Se!!! A másik, hogy ha ilyen biztos vagy, akkor minek kérdezel???

Mind1...

Boldog Baba várát...így a félidőhöz közeledve illene elmenni dokihoz, hogy a babáddal minden rendben van e. Már lehet, hogy a nemét is megmondják :D

2016. júl. 17. 06:09
 36/40 anonim ***** válasza:

*várást

Te beteg vagy nem terhes komolyan...!!!

A terhességet a legegyszerűbb teszt is kimutatja!!! A másik... Mi ez az Angliában nem vizsgálnak meg?? Ha méhen kìvűl tapad meg vagy ne adj isten el akarja vetetni valaki...akkor még is hogyan??? 12hétig lehet!!! Ékezetet meg egyszer írsz egyszer nem, de nem is ezzel van a gond hanem hogy értelmetlen amit írsz ennyi!!!

Még fel teheted a kérdésedet 10000x kereshet kivételes eseteket... De Te akkor se vagy terhes!!! Előbb női fel a dologhoz..vizsgáltasd ki magad... Ha javasolhatom egy pszichiáternél kezd...

2016. júl. 17. 06:35
 37/40 Gyomri válasza:
Igen,3tesztet csinaltam mind negativ nemis tulajdonitottam terhessegnek,gondloltam felgaztam nemjott meg majd elmentem dokihOz es kiderult 8hetes vagyok. Menj dokihoz ultrahang vizsgalat a legbiztosabb
2016. júl. 19. 21:58
 38/40 anonim ***** válasza:
Hova tüntél, kérdező? Kíváncsian várjuk, hogy az orvos megerősítette- e a terhesség tényét.
2016. júl. 20. 06:32
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem a teszt mutatja az biztos. Hany teztet csinaltal? De orvoshoz menj mindenképp!
2016. aug. 10. 21:59
 40/40 anonim ***** válasza:

Teszt az biztosan megmutatja. Plane 18–20 hetesen.

:-)

2016. aug. 10. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!