Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek hogy teszt?...

Volt valakinek hogy teszt? Nem mutata ki es meg is terhes volt

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 09:26
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
[link] Itt hogy nem csak én vagyok igy olvashatók el ez egy régi írás itt fent . Es küldöm további részeket hozza :D
2016. júl. 11. 07:36
 22/40 A kérdező kommentje:
2016. júl. 11. 07:59
 23/40 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj, akkor minek kérdezgetsz itt 2 naponta, ha te viztos vagy benne, hogy igazad van...

Őszintén remélem hogy csak egy unatkozó troll vagy, mert akarom hinni, hogy nincsenek ilyennostoba emberek a földö

2016. júl. 11. 09:29
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha márciusban volt utoljára normális vérzésed és biztos vagy a terhességben, akkor eddig miért nem mentél el orvoshoz? Ne röhögtess, gyakorlatilag 4 hónapos terhesnek képzeled magad, de semmit nem léptél? Neked inkább pszichológusra van szükséged...
2016. júl. 11. 11:49
 25/40 A kérdező kommentje:
Azert mert meg volt csak nem redesen ha nem gyengén . Es neked kenne pichologushoz menni . Biztos unatkozol vagy egy segélyen élsz hogy ilyennek el jo kötözködnöd amugy meg ez az oldal azért hogy tanácsot kérj de nem ilyen fogyiktol amilyen te vagy hogy ha mar van gyereked nem igy kenne viselkedni . Szegény gyereket sajnálom biztos olyan mint te mert tőled làtta amit csinalsz . :D
2016. júl. 11. 13:54
 26/40 anonim ***** válasza:
És te min élsz ,ha még írni sem tudsz? A második gyerek van a hasamban és biza nagyon nem értem,honnan vannak ezek az ütődött,idióta nők,akik a nulla terhességre utaló jel mellett is azt hiszik,hogy azok... Könyörgöm,az átlag kismamáknak bőven van hasuk már 4-5hónaposan...Mozog is a magzat már... De várj még,nehogy orvoshoz menj,majd lassan megszülsz. Vagy menj el,had nevessenek egy jót. Biztosan unalmas nekik már az átlag müvelt anyuka,aki a menstruáció késésekor tesztelt és pozitiv lett. Kell neki olyan is,akinek megvan minden hónapban,de akkor is TERHES...
2016. júl. 12. 06:55
 27/40 A kérdező kommentje:
De van voltak tünetek es nem vagyunk egy formák mindenkinek mas tünete van . Ja most mar terhes vagy de Furi hogy tud egy anyuka igy beszélni en te helyedbe el süllyednek nem kritizálni kenne ha nem tanácsot adni bunkó .Jah es masi meg mondta hogy olyan hasam mintha terhes lennék. Es nem vagyok dagadt mert eddig vékony volt es nincsen semmi zsír rajtam kerek pocakom meg es keny mint a terhesek el simán lehetek terhes de tudod mint hogy örüljel lehet nem vagyok terhes es nem irok helyesen de nem vagyok olyan ember aki másoknak szívják vérét es el hordjam semmiért de e adtál ra okot de en nem csinaltam semmit veled . Nem tudom mi idegesít téged az hogy lehet nem vagy terhes mert nem jossze neked es másoknak meg könnyen es azert szívód vert mert lehet nem volt tüne Nah mind 1 te jöttél ide az üzentek alá írni ugy hogy te lehetsz az aki kötekedő senki nem kérte meg hogy írjál alá. Ha nem tudsz valami tanácsot adni .Jah es további szep napot kívánok .
2016. júl. 12. 09:23
 28/40 anonim ***** válasza:

Annyira szánalmas és sajnálatra méltó vagy már Adrika...

Minek írod ki a kérdést, ha te úgyis tudod, hogy terhes vagy és körülötted mindenki hülye?

A legegyszerűbb (ha a józan paraszti észnek nem hiszel) hogy megemeled a valagod és elmész orvoshoz a szájkarate helyett.

Egyébként ezt - nem bántásból kérdezem -, de a párod még bírja idegekkel, tudja tolerálni?

2016. júl. 12. 09:33
 29/40 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy mindenki hülye körültekintő csak az aki igy beszélem velem. Nem is tudod mik voltak tünetek nem is tudod mit éreztem akkor meg hon farncbol veszed hogy nem lehetek terhes 2 .Azert nem mentem el orvoshoz mert itt kint Kulfodon nem vizsgálnak ki rendesen ugy majd csak orrom most el fogok menni mert megyek haza piheni fogok párom meg nagyon szeret es ő is azt mondta szerinte terhes vagyok . Jah szerintem neked van valami baj hogy nem érted mert tudom az előbb is te írtál azert nincsen kint neved mert hog többet tudj írni hogy az emberek azt hidjek hogy hülye vagyok de ezt be nézted rózsa bogar .jah es további napokban nem leszek fent megyek haza Nyaralni mert meg tehetem mert nem vagyok munka nélküli amit kérdeztek hogy en bol elek hat dolgozok kis anyám .
2016. júl. 12. 10:04
 30/40 anonim ***** válasza:

Kàr, hogy szaporodni ennyi ésszel is lehet...

Ha biztosra veszed a terhességet, már 1-2 vizsgálaton túl kellett volna esned. Vagy az állítólagos baba egészsége nem érdekel?

2016. júl. 12. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!