Akinek első babával volt sok teje, valószínű, hogy lesz a másodikkal is?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok akinek van két gyermeke már? Nekem nagyon könnyű volt igy. Jo szopo is volt a babám , bőven volt tejem. Nagyon nagy könyebbség lenne ha majd a tesóval is ugy lenne. 😊2016. júl. 9. 11:31
1/8 anonim válasza:
Első császár volt,meg akkor még nem volt bababarát a kórház,emiatt 1,5hónapig tápszerrel kellett pótolnom,de utána teljesen anyatejes lett.2 éves koráig szopizott.
Második természetes szülés,bababarát kórház teljesen anyatejes az első perctől.Pedig lusta volt az elején még szopizni is.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem is császáros volt. De tul is vittem, lehet ezért is nem tudom de beindult a tejem rögtön. Mintha rendesen szültem volna. Reménykedem hogy a másodikkal is igy lesz.
2016. júl. 9. 12:23
3/8 anonim válasza:
Sajàt tapasztalatot nem tudok,mert nekem csak 1 van.De a nővéremnek 3 gyereke van,az első és a harmadik császáros volt.Mind 3 gyereknél rengeteg teje volt.
4/8 anonim válasza:
Az első fiammal rengeteg volt, muszaj volt fejnem, tele volt vele a fagyasztó. Most a másodikkal annyi van, amit megeszik. Az elején sem volt hatalmasra duzzadva a mellem.
5/8 anonim válasza:
Nekem három van, és egyre több tejem volt. Az elsőnél még kellett tápszeres pótlás is a 3. hónaptól (vagy én voltam béna :)), a harmadiknál akkor is fel kellett kelnem fejni éjszaka, amikor már nem szopott éjjel, mert különben szétdurrant a mellem.
Még tejlázam is volt, annyi tejem lett hirtelen a kórházból hazamenés után.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért biztatoak! 😊
2016. júl. 9. 13:23
7/8 anonim válasza:
3 gyermekem van, mindegyikük császárral született. Első gyerkőcnél sok tejem volt, telepakoltam a fagyasztót is anyatejjel. Második babámmal nem volt ilyen sok, de Őt sem kellett soha tápszereznem. Harmadik gyermekemnél annyi tejem volt, hogy a telepakolt fagyasztón kívül még adtunk is le anyatejet napi 500-800 ml-t, több, mint 1 évig.
8/8 anonim válasza:
nekem egyiknél sem volt csak úgy 4-6 hétig valamennyi,de pótolni kellett. Anyukámnál tesómmal semmi,velem meg annyi h a szomszédnak is adott. szóval nem lehet párhuzamot vonni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!