Ha az első terhességgel nem lett csíkos a has akkor a másodikkal sem lesz? Nálatok hogy volt?
Sziasztok!
Első terhességemmel nem lett csíkos a hasam, na jó a popsimon, lett pár csík, akkor lehet a másodiknál sem lenne?
Néztem itt egy fórumot, valakinek nagyon durván lett csíkos a hasa első babával és többen írták, hogy genetika. Tényleg genetika, vagy függ hogy fekszik, mennyire mozog nagyokat a baba?
1. babával, csak a piercingemnél (a két luk között) lett csíkos cikk-cakkban a 2. babával szintén u.ott csak ellentétesen és a köldököm alatt megnyúlt a bőr, de csík nem lett, így szerintem rendeződött volna, de nem volt ideje, mert 6 hós volt a kicsi, mikor 3x-ra is terhes lettem. Most 29 hetes vagyok és a köldököm körül van 1-2 halvány és vékony csík még nem vészes, de azért sajnálom, hogy most nem úsztam meg...
1. babával 30 kilót híztam-40 hétre 3530g lett
2. babával 24 kilót híztam-42 hétre 4020g-al született
most 16 kiló+-nál járok...
Így a hízás szerintem kilőve, inkább a bőrödön múlik és azon mennyire erőlteted meg magad; mennyire húzódik a hasad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!