Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örülne neki hogy apa lesz?

Örülne neki hogy apa lesz?

Figyelt kérdés
Pár hónapja becsúszott egy baba és eleinte nem örült neki, majd elbeszélgetett az anyukájával, aki támogatta, hogy tartsuk meg és ezek után már akarta és örült neki. Meg szerettük volna tartani, de sajnos elvetéltem. Most, pár hónapra erre a dologra, megint terhes lettem. Most mit reagálna? Örülne neki szerintetek? Annak idején amikor meggondolta magát, úgy áradozott a babáról, meg hogy ő majd milyen apa lesz. Szerintetek? Változhatott azóta a helyzet?

2016. júl. 9. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán az átgondolt családtervezés...

Miért nem VELE ülsz le és tőle kérdezed meg, hogy milyen érzések vannak benne?

2016. júl. 9. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy akkor megbékélt a gondolattal,az nem azt jelenti,hogy a nyakadba fog ugrani a hír hallatán.Nem értem,miért nem lehet védekezni.
2016. júl. 9. 08:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Mind a 2 alkalommal védekeztünk, először gumival most meg tablettával, csak sajnos túl hamar szeretkeztünk
2016. júl. 9. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Mivel már tudta mivel jár ha nem védekeztek, így nyilván örülni fog.

Ha tabletta mellett lettél terhes, ne lepődj meg ha meggyanúsít hogy nem véletlen volt.

2016. júl. 9. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
"túl hamar"? Ezt hogy? Szóval nem védekeztetek rendesen, csak megvolt a látszat... na mindegy. Nem fog örülni, de nem baj, majd anyuci úgyis rábeszéli hogy örüljön. Csak nehogy aztán anyuci másba is bele akarjon szólni, mert akkor is hallgatni fog rá a pici fia.
2016. júl. 9. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem fog orulni.

Nalunk is ez volt , nem tervezett , de 16 eve tablettat szedtem rendszeresen gond nelkul.

Eloszor probalta rabeszelni magat, hogy oruljon, de szules utan elhagyott minket.

2016. júl. 9. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
egyik védekezés módszer sem ad 100% biztonságot...óvszer 97% a tabletta is csak valami 99,9%-ot ad...
2016. júl. 9. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h igen lehet h nem.

Nem értem h mi az összefüggés a fogamzásgátló és a túl korán szexeltünk között. Ha normálisan szeded akkor tökmindegy mikor szexelsz, az mindig véd, kivéve ha az első 7 napban szexeltetek, akkor még nem voltál vldett, mintha nem is szedted volna, ha így volt az nagy butaság volt, lehetne egy csepp eszed...

2016. júl. 9. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg Tole?! Csak egy tipp..
2016. júl. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!