Ha a babat nem erzem 1-2napja baj lehet?
Par napja alig erzem a babat,de neha neha erzek buborekolast a hasamban...az jot vagy rosszat jelent?
22hetes vagyok,mar 16hetes kor ota erzem,de most alig 1x vagy 2x egy nap.
Baj van a babaval vagy mi lehet vele??
23:37
4 orankent nemerzem,nem mondtak hogy figyeljem minden 4orankent.
Igen erzem de csak egy kicsit es nagyon gyengen,de ez is 1 vagy 2x van egy nap,felek hogy elveszitem a babaot,nagyon vartuk,remelem tenyleg nem lesz baja,csak mar 4 napja alig mozog valamit elotte meg redszeresen egesz nap.
Lehet hogy a fronttol ellustult volna?vagy rugdos es jol van o csak en nem erzem ot?!
Es ha egy hetig vagy ket hetig igy marad az se baj??
Koszonom neked is Boldog Babavarast!! :)
5:40
Es neked meddig tartott ez??
Mondtak azt hogy felidonel ez soknal elofordul.
Es mitol lehet a folytonos hanyinger?felnyomhatja a baba a gyomromat??
Vagy mitol lehet hogy faj alul a hasam?
Ha többségünk azt mondja, aki már jól túl van a 22.héten hogy ebben az időszakban, mivel picike, még nem kell hogy folyamatosan érezd akkor miért nem hiszed el? A kérdésedre válaszoltunk, de látom ennek ellenére sem nyugodtál meg. Ha ennyire aggódsz és úgy érzed baj van, akkor viszont tényleg menj el a kórházba egy UH-ra, hogy megnyugodj. Mást nem tudok mondani. :)
Majd azért írd meg mi lett! Drukkolunk!
A 33.hetes voltam.
Ha feszít a hasad, de nem görcsöl, az normális, mert nő a méhed folyamatosan, ennek vannak kellemetlenebb szakaszai.
A babáknak is vannak lustább időszakaik. Most hidegebb az idő, mint pár nappal ezelőtt, simán lehet ettől is. Az én fiam augusztus végén született. Az egész nyári időszakban, míg a hasamban volt, a meleg napokon majd kiugrott, úgy bulizott, a hidegebb napokon meg lapított, mintha ott se lenne. Ő egy kicsike ember, neki se egyforma minden napja, ahogy nekünk sem. :) Ha napi pár alkalommal érzed, az egy ekkora gyereknél teljesen jó, tényleg van olyan is, aki ekkora magzattal még nem is érez mozgást (pl. hasfalon tapadó lepény miatt).
5:40
Igen alhasi fajdalmaim,szuro erzeseim nekem is vannak.
Semmi baj a babaval,mostmar mocorog es erzem is,de sokszor faj a hasam.
Koszonom tenyleg mindenkinek a sok segitseget,elfogadtam hogy ha itt mindenki azt mondja hogy semmi baj akkot lehet hogy igazatok van.
Nem mentem ugyeletre megvartam meg a hetveget es elkezdett szombaton tobbet mozogni,majd vasarnap beindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!