Ha a babat nem erzem 1-2napja baj lehet?
Par napja alig erzem a babat,de neha neha erzek buborekolast a hasamban...az jot vagy rosszat jelent?
22hetes vagyok,mar 16hetes kor ota erzem,de most alig 1x vagy 2x egy nap.
Baj van a babaval vagy mi lehet vele??
Igen nekem is sokan mondtak hogy a babanak meg van helye es meg a baba is pici,ezert nem erzem olyan nagyon.
Azt is mondjak,hogy lehet hogy ugy elbujt hogy en nem erzem,de attol meg mozog.
Gondoltam en is a szivhangfigyelot,mar rendeltem is egyet meg ma.
Hat nem 4orankent erzem,de ma ereztem,csak nagyon ritkan es gyengen.
Este a korhazban van ugyelet??
Koszonom mind a kettotoknek.
Akkor ez most jot jelent vagy rosszat??
A hasfajas lehet a baba rugdosasatol vagy esetleg attol hogy no??
Hogy írhatsz egy 22 hetesnek olyat, hogy ha 4 óránként nem érzi irány a kórház... Te Uram Isten! Van aki 22 hetesen egyáltalán még nem is érzi a mozgást...
Kedves kérdező! Te is írtad, hogy érzed, csak ritkán. Én azt mondom akkor nagy baj nem lehet. Ilyenkor még annyira picik ha úgy fordul hogy nem érintkezik a hasfallal akkor nem fogod érezni ha 5 kiló csokit bekajálsz akkor sem. A másik meg hogy már a méhben vannak nyugodtabb meg pörgősebb napjaik. Még a frontokat is megérzik. Van akinek a babája a hidegfronttól belustul van akié arra pörög. Az én fiam szeles időben pl. alig moccan. Meg van 1 tökre pörgős mozgós napja utána meg 2 napig azt piheni ki szerintem mert akkor meg nyugis. :) szerintem ha érzel 11 mozgást ne aggódj! Főleg 22.hetesen ne. A vége felé már azért jobb lesz mert egy apró mozdulatot is megérzel és megnyugtat.
Kellemes babavárást! Ne stresszelj!:)
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!