Van olyan, aki Neocitran-t ivott terhessége elején? Lett belőle problémája a babának?
Figyelt kérdés
Csináltam kései menzeszem késése kapcsán terhességi tesztet, negatív lett. Bevettem aznap 2 tasak Neocitrán-t megfázásra. Végül kiderült, mégis terhes vagyok...
Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 7. 23:06
1/4 anonim válasza:
Szia. Nem lesz gond belole!:) gratulalok
2/4 anonim válasza:
Én kb 5 hetes voltam amikor megfáztam, ezért elmentem nőgyógyihoz hogy mit lehet és mit nem. Azt mondta, hogy gyógyszerek közül csak NeoCitran, semmi más. Láz esetén hűtő fürdő, vizes lepedő. Durvább esetben egyből orvos :) szóval nyugodtan!
3/4 anonim válasza:
6 hetes terhességig nem árt az ilyesmi, akkor kapcsolódik az embrió a vérkeringésedhez. Szóval ha nem késett kb 2 hete, akkor neki mindegy, nem ártott.
4/4 anonim válasza:
*mondjuk a neocintrannól pont nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán, lehet később sem ártana. :) (ilyenkor meg kb semmi még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!