Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hany kilot fogytatok a...

Ti hany kilot fogytatok a terhessegetek alatt?

Figyelt kérdés

Emelyges, etvagytalansag, hanyinger, hanyas, stb miatt.

Teherbeeseskor milyen testalkatotok volt? Volt mibol fogyni, vagy eleve vekony testalkatotok volt?

2016. júl. 7. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

4kgt fogytam,és az visszajött a 23.hétig,most 37 hetes vagyok,kezdősùlyhoz képest +4kg

Normál testalkatom volt,amit lefogytam a terhesség elején kb annyi plussz volt rajtam.

2016. júl. 8. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Elso terhessegemnel 61 kilorol indultam (179 cm vagyok), 56 kilora fogytam az elejen, de nem hanyas miatt. Terhessegi diabeteszem volt, elotte sem volt jo az inzulinertekem, az elso 3 honapban merckformint szedtem, 13 hetesen mar neztek a terhelest, ami magas lett es onnantol vegig kemenyen dietaznom kellett. 21 hetesen emlekszem meg mindig 56 kilo voltam... aztan szerencsere emeltek a CH adagomat, akkor kezdtem csak hizni. Szulesbol 58 kilosan jottem haza. Viszont szoptatas alatt hiztam 😊

Masodik es harmadik terhessegnel nem fogytam semmit, amugy az elsohoz kepest magasabb sullyal, de meg mindig vekony/normal testalkattal kezdtem (kb 64-65 kilosan).

2016. júl. 8. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Túlsúllyal indultam, 75 kg voltam, 80 kg-al mentem szülni, 73 kg voltam közvetlenül szülés után. Vagyis -2 kg a kezdeti súlyhoz képest.

A hányinger, hányás szinte az egész terhességemet végig kísérte.

2016. júl. 9. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
85-tel estem teherbe,lement 82-re,ezt tartom mar majdnem ket hónapja,22 hetes vagyok...remelem ha jon is fel vmi azzal leszek max 85..elozo terhessegnel diabeteszem volt,szoval azert figyelek mit es mennyit eszek,meg persze hanytam..
2016. júl. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!