Lehet gyantáztatni a hasat terhesen?
Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok szőrösebb lett a hasam. Leszeretném gyantáztatni de valahol azt olvastam, hogy szűlés után ezek a plusz szőrszálak kihullanak, viszont ha legyantázom akkor mindig vissza fog nőni. Ez igaz? Kinek mi a tapasztalata?2016. júl. 7. 13:16
1/9 anonim válasza:
szerintem lehet, de tényleg kihullik majd szülés után. én nem gyantáztatnám.
2/9 anonim válasza:
Nem tenném. Méhösszehúzódást okozhat.
3/9 anonim válasza:
Kozmetikusom nem javasolta. Ha nagyon zavarnak a szőrszálak, a szőkítés jöhet szóba szerinte.
4/9 anonim válasza:
Szia!
Hatalmas pocakom volt, és hatalmas szőrök lettek rajta :O
(jó, nem úgy kell elképzelni, hogy Csubakka voltam, de azért na... volt szőr rendesen :)
A dokim azt mondta, hogy zömében akkor van ez, ha fiút vár a nő, mert a fiú már magzatként termeli a tesztoszteront, és ha megszületik a baba, ki fog hullni.
Bár nagyon zavart, de nyilván senki nem látta, csak kb a doki meg a férjem, így nem nyúltam hozzá és tényleg mind egy szálig kihullott.
Szóval szerintem ne nyúlj hozzá, mert ha kigyantázod, valóban lehet vissza fog nőni, ez is egy átmeneti állapot!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Utolsó, nekem is fiam lesz :)
2016. júl. 7. 16:04
6/9 anonim válasza:
Baratnomnek lánya, megis nagyon szoros.
Ő neha leborotvalja.
7/9 anonim válasza:
Gratulálok :) Én imádok fiús anyuka lenni :)
Tényleg ne parázz miatta, ki fog kopni :)
Boldog babavárást :)
Utolsó.
8/9 anonim válasza:
Nekem alapból is vannak rajta feketébb szőrszálak. Kb egyenes vonalban, mivel én egyébként is magamnak gyantázok, epilálok (kivéve most már a terhesség végén a fazont), így mindhárom terhességemnél csináltam kb 1,5 havonta. Semmi bajom nem lett se nekem se a babának. Mindkettőt 1 nappal a kiírt időpont előtt szültem meg.
9/9 anonim válasza:
Húzz rajta végig egy borotvát,két hetente egyszer igazán nem nagy dolog. Az meg már kikophatna a köztudatból,h a szőr/haj amit gyakran borotválnak/vágnak, gyorsabban nő vagy megerősödik...ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!