36. hétbe lépek, és barnás folyásom van. Szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ma reggel kezdődött, de csak enyhe pecsételő.Görcs, fájdalom nincs.Dokim este fogad.2016. júl. 5. 12:03
2/7 anonim válasza:
Nekem tágulásos vérzés volt. Aggódtam és bementem a kórházba, megnéztek és azt mondták menjek vissza, ha már egy órája rendszeres 5 perces. Délután 1-2 körül volt ez és hajnalban tényleg mentem vissza de van akinek mindez sokkal gyorsabb.
Amúgy először azt hittem nyákdugó, de folyamatosan volt sima folyás, csak barna. Semmi kocsonyás izé.
3/7 anonim válasza:
nyákdugó? vagy tágulásos vérzés?
jó hogy elmész orv
4/7 anonim válasza:
bocs véletlenül elküldtem.
szóval jó hogy elmész orvoshoz, ő tud biztosat mondani
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.Keményedések vannak, de fájdalom, görcs nincs.Tágulásos vérzésem nem jelentkezett első két gyereknél, így most aggódom egy kicsit mi lehet, de remélem semmi komoly :) Azért jó lenne, ha még 1-2 hetet a pocakban maradna!
2016. júl. 5. 13:31
6/7 anonim válasza:
írj majd este, nagyon érdekel, hogy mitől lehet!
nekem elsővel tágulás miatt volt kis vérzésem, doki vizsgálata után meg barnáztam mert mindig próbált tágítani :S
most nem ahhoz a dokihoz járok, remélem nem lesz ilyen :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!Estére, mire az időpontom volt, arra szinte kitisztult a folyásom, már barna helyett csak sötétebb sárga lett, mára meg teljesen normális színű.Az orvos azt mondta, hogy a méhszáj zárt, valószínű megerőltetéstől, rossz mozdulattól megpattanhatott egy hajszálér, és mivel ilyenkor nagyon vérbő a méhszáj, onnan eredő kis vérzés volt, csak ugye én már a megalvadt vért láttam barna folyásként.Úgyhogy egyelőre babóca még marad, de nem is bánom :)
2016. júl. 6. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!