Kötelező-e felkeresni a fogorvost a terhesség alatt? Milyen következményekkel jár, ha nincs fogorvosi pecsét a kiskönyvben?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 18:22
11/17 anonim válasza:
Ez egy nagyon sajnálatos eset, de szerintem vannak normális és idióta orvosok nem ccsak fogorvosok között! :S Akkor szülni se menj majd el, mert ott is történtek már másokkal sajnálatos esetek.
12/17 anonim válasza:
szia, engem csesztetett a védőnő, és elmentem. de nem ez a lényeg, a múltkor hallottam egy műsort, a Kossuth rádióban, amiben az hangzott el, hogy ha az anyának kezeletlen gyulladásos góc van a szervezetében, az negatívan befolyásolhatja a magzat fejlődését. egy felmérés szerint az ilyen babák/gyerekek körében sokkal gyakrabban fordult elő különféle idegrendzseri elváltozás, tanulási zavar, magatartási zavar. és ugye a foga úgy is lehet valakinek gyulladásban, hogy nem feltátlenül tud róla. szóval ezt azért érdemes mérlegelni. nem véletlenül találták ám ki a fogorvosi vizsgálatot terhesség alatt.
13/17 anonim válasza:
Köszönöm szépen kedves Utolsó! Végre valaki, aki még fel tudott hozni észérveket! :)
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy önfeláldozás lenne, ha meg igen, akkor meg hagy ne mondjam....
14/17 anonim válasza:
Én nem voltam, mivel semmi gond a fogaimmal, nem volt pecsét, senki nem kérdezte meg, vagy szólt érte. Tehát semmi következménye nincs. Viszont ha van gond a fogaiddal, azt inkább intézd el még szülés előtt, mert aztán nem nagyon lesz rá időd.
Üdv. 6.5 hónapos kislány anyukája. (L)
15/17 anonim válasza:
Bocs az off-ért, de az Anyaságihoz a doki ad ki igazolást, vagy a kiskönyv másolatát kell csatolni? Nekem is van egy bent maradt gyökerem, de nem biztos, hogy szülés előtt kiszedetem, mert lehet, hogy ezzel többet ártok a babámnak(magamat ismerve).Viszont érdekel engem is, hogy a pecsét hiányából lesz e gondom!
16/17 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond a pecsétekkel, csak a nőgyógyászati pecséteknek kell meglennie. A kórház fogja adni az igazolást a zárójelentéssel együtt.
Én nem voltam, és ugyan úgy megkaptam az anyaságihoz az igazolást, szóval emiatt nem kell aggódni. A lényeg a nőgyógyásztól való igazolás!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én mielőt tehes lettem voltam fogorvosnál és kihuzattam a rossz fogamat! A nőgyógyászom azt mondta, ezért ráérek majd a 20. héten menni a fogorvoshoz. Viszont a fogorvostól még soha nem sikerül úgy kijönnöm, hogy ne kapjak szájfertőzés, amivel kb 2 hetet mindig végigszenvedtem! Na ennek nem akarom kitenni a pocaklakómat!
2010. ápr. 15. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!