Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tennétek fel 16 hetes pocakfot...

Tennétek fel 16 hetes pocakfotókat? Légyszíves. Aggódok mert nekem még semmi! Sem látszik.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Ez volt 15 hetesen. Mint latod, nekem sem nott eopen villamgyorsan a pocakom, pedig ez mar a 2. baba. A vegere sem lett oriasi, de nekem nagyon tetszett, mert szep feszes, formas volt.

[link]

Viszont!

Egyik babam sem volt kicsi, az elso fiam 3660nal szuletett, a 2. 3100 grammal.

Es a korhazbol hazafele menet mar a doki is azt mondta, hogy nem ugy nezek ki, mint aki szulet, mert nem maradt akkora pocakom, mint amekkorak szoktak maradni.

2010. ápr. 15. 07:18
 12/15 A kérdező kommentje:
tényel szép feszes a 40 hetes pocak :)
2010. ápr. 15. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

szia én nem tudok küldeni, de ha beikrod a google-ba hogy 16 hetes péocak képek, kiad egy csomot.

32

2010. ápr. 20. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Ne aggódj, a baba fejlődik:) 6 hetes a manóm, szokták kérdezni mikor voltam terhes, biztos vettem:D Tél volt, úgyhogy a kabátban semmi nem látszott. Nekem is nagyon késön kezdett el nőni, pedig már 2. baba, azt hittem sokkal hamarabb lesz nagy hasam. Én képet sajna nem tudok, azt tudom a szülés reggelén volt 96 cm a hasam körbe.

Pedig nem voltak kicsik a fiúk, 3450 és 3600g-al születtek.

2010. ápr. 20. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia,én is állandóan ezen paráztam,abszolut nem látszott rajtam.17 hetesen még bikiniben sem vették rajtam észre.Persze engem is bántott a dolog,mellettem szépen gömbölyödtek a kismamák.Aztán mikor megszültem,2 hét múlva már az összes régi nacim feljött rám,a gömbölyödő kismama pedig még mindig gömbölyű.Nekem egyébként az utolsó hónapban nőtt nagyot a pocim.Kislányom 3200gr-al született,szóval nem lett pici.A védőnőm azt mondta vannak olyan tipusú nők,akiknek a medencéje felé nő a picur.
2010. ápr. 21. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!