Tennétek fel 16 hetes pocakfotókat? Légyszíves. Aggódok mert nekem még semmi! Sem látszik.
Ez volt 15 hetesen. Mint latod, nekem sem nott eopen villamgyorsan a pocakom, pedig ez mar a 2. baba. A vegere sem lett oriasi, de nekem nagyon tetszett, mert szep feszes, formas volt.
Viszont!
Egyik babam sem volt kicsi, az elso fiam 3660nal szuletett, a 2. 3100 grammal.
Es a korhazbol hazafele menet mar a doki is azt mondta, hogy nem ugy nezek ki, mint aki szulet, mert nem maradt akkora pocakom, mint amekkorak szoktak maradni.
szia én nem tudok küldeni, de ha beikrod a google-ba hogy 16 hetes péocak képek, kiad egy csomot.
32
Ne aggódj, a baba fejlődik:) 6 hetes a manóm, szokták kérdezni mikor voltam terhes, biztos vettem:D Tél volt, úgyhogy a kabátban semmi nem látszott. Nekem is nagyon késön kezdett el nőni, pedig már 2. baba, azt hittem sokkal hamarabb lesz nagy hasam. Én képet sajna nem tudok, azt tudom a szülés reggelén volt 96 cm a hasam körbe.
Pedig nem voltak kicsik a fiúk, 3450 és 3600g-al születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!