23-hétben járok 24-éves vagyok 158 magas és 54 kg- kezdtem a terhességem most 64 kg vagyok nem eszem csokit édességet tésztát csak leszoktam a cigiről szerintetek ez nem számít a hízásnál? Illetve normálisan étkezem napi 4 szer.
Azt is tulzas allitani, hogy altalanossagban Magyarorszagon a terhes nok balnak es igenytelenek. Egy korabbi valaszolo vagyok, aki a 2. babajaval nem hizott sokat es csinos maradt.
Nemreg szultem, meg friss az elmeny a terhesgondozasrol.
28 hetes terhesen koltoztem haza kulfoldrol, "tolunk nyugatabbrol". Ez azt jelenti, hogy az elso babamat vegig ott hordtam ki, a masodikat hat honapig. El kell mondjam, hogy kulfoldon is lattam epp annyi duci kismamat, fiatal anyukat, amennyit itthon es itt a terhesgondozoban es a szuloszoba kornyeken is lattam igen sok csinos pocakost.
A 2. terhessegem alatt en vegig 36-os, max 38-as ruhakat hordtam, tehat nem voltam epp nagydarabnak nevezheto. Nagyon sok csinos, igenyes szoknyam, felsom, nadragom maradt meg ebben a meretben, amit szules utan vateran adtam el. 7 napos aukciokat inditottam, az elso korben elvittek az osszes cuccomat egytol egyig. Vittek az S-es meretu pocakbetetes szoknyakat, mint a cukrot.
Most nem azert, de ha valoban ilyen keves vekony kismama lenne, mint ahogyan te altalanossagban latod, akkor kevesebb sikert arattak volna a ruhaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!