Ti mit csináltatok, amikor már mindennel készen voltatok, és már csak a baba hiányzott?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, és semmi dolgom. Unatkozok és nagyon várom már, hogy megszülessen a babánk. Már készen van a szoba, minden ki van mosva és vasalva, a kiságy is áll, a lakást már minden négyzetcentit kitakarítottam. Nincs semmi dolgom. És semmi nem köt le, csak arra tudok gondolni, hogy mikor indul már be a szülés. Persze még reméljük 3-4 hetet bent marad minimum. Augusztusra vagyok csak kiírva. Nem dolgozok, már hónapok óta itthon vagyok.
Próbálom elterelni a figyelmem, sorozatot nézek, olvasok, de semmi se jó. Csak a babára tudok gondolni. Ti mit csináltatok az utolsó hetekben? Hogyan tereltétek el a figyelmetek?
33hkm
2016. júl. 2. 14:56
11/12 Betu válasza:
A 36. hétig dolgoztam utàna még rengeteg elintéznivalóm volt. Nem unatkoztam. 😊 Nagyon jó volt vàrandósnak lenni. Imàdtam!
12/12 anonim válasza:
en nem kapkodtam el a keszulodest.minden az utolso hetekre hagytam :) ugyhogy nem unatkoztam.meg amugy a haztartas lekotott vagy ha tenyleg nem volt tennivalom sutit sutottem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!