Viszkethetek iszonyatosan attól, ha vizesedek? Mit egyek hogy lemenjen a víz? 33km
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:23
1/10 anonim válasza:
Én nem vizesedtem anno, de a hátam rettenetesen viszketett... elmondhatatlanul... utána elmúlt minden kezelés nélkül. Érdekes dolgokat produkál a test sokszor terhesség alatt. De a vizesedéssel vigyázni kell, kérd kis a dokid tanácsát. Mindenképp igyál kevesebbet, napi másfél liter folyadéknál nem többet.
2/10 A kérdező kommentje:
Vizeletem, vérnyomásom rendben. Nincs gáz szerencsére, egyedül az ujjaim dagadnak reggelente. Elég kellemetlen.
2010. ápr. 14. 15:30
3/10 anonim válasza:
Én ugyan így voltam, sajnos ez addig amig meg nem szülsz nem múlik el. Nekem azt mondta a dokim, hogy olyankor amikor zsibolyog az ujjad, rakd a párnádra a kezed, vagy mindenképp magasabbra mint a tested többi része. És nem szabad sósat enned, viszont nekem azt mondta a doki, hogy igyak sokat, mert az mossa ki a szervezetedből a felesleges vizet. Kitartást!
4/10 anonim válasza:
Nekem most a második terhességemnél a paradicsom vált be de nagyon!! Próbáld ki, hátha neked is beválik!!! Jó 4-5 szemet meg kell enni legalább nem egyszerre de mondjuk egy délelőtt alatt. Én csak úgy mentem tőle pisilni hogy nem is igaz:) És kevésbé voltam vizes estére!
5/10 anonim válasza:
Pont a héten kérdeztem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Na de ez az, hogy valaki azt mondja hogy most ezért pont többet kell inni, valaki meg azt, hogy pont kevesebbet! Ez kavar meg!
2010. ápr. 14. 16:45
7/10 anonim válasza:
En 27 hetes koromtol vizesedem :S most 39 hetes vagyok. Az en dokim is napi 1,5 litert mondott, hogy max annyit igyak, de ugy, hogy az osszes folyadek leves, gyumolcs is beleszamit. Azt mondta a gyumolcs kitesz 2 dl. Azota is vizesedem, de kevesbe!!! latni lehet a kulonbseget.
A vedonom, meg azt mondta, hogy minnel tobbet igyak.... Ezt nem tartottam be :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 14. 17:27
9/10 anonim válasza:
Első vagyok... az én dokim szinte a legfontosabb dolognak mondta a másfél liter folyadékot, úgy ahogy az egyik válaszoló is írta... hogy mindennel együtt sem lehet több. Én egyáltalán nem vizesedtem, de lehet persze hogy csak ilyen típus vagyok.
10/10 anonim válasza:
én is vizesedem és nekem iszonyatosan szokott viszketni tőle a bokám.amúgy az tesz jót ha sokat iszol.ha nekem véletlenül van olyan napom h keveset iszok ne tudd meg h néz ki a bokám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!