Utrogestan kúp szedését abbadhagyhatom 12+5 hetesen? Várjam meg vele a következő kontrollt?
Figyelt kérdés
Napi 3x200 mg kell szednem.
Már nagyon utálom... Lehet belőle baj ha abbahagyom?
2010. ápr. 14. 13:28
1/5 anonim válasza:
lehet belöle baj igen ha csakúgy hipp hopp abba hagyod én nem tenném én duphastont szedtem és a betöltött 12 hét után csökkentett dózisba folytattam majd kb a 15 hétre tudtam teljesen abba hagyni de ezt a dokid mondja meg pontosan hogy kell abba hagyni mindenképp várd meg ő mit mond és annak megfelelően cselekedj ha akarod a babát bár gondolom akarod ha eddig is használtad további probléma mentes baba várást kívánok
2/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy akarom a babát! :-) Sokáig vártuk...
Köszönöm a tanácsot, próbálom kihúzni még azt a pár napot. Csak már kiráz a hideg amikor az emlékeztető megszólal hogy itt az ideje az újabb adagnak.
2010. ápr. 14. 13:35
3/5 anonim válasza:
Utrogestan tablettát szedtem, de fokozatosan hagytam abba a szedését, nem akartam hírtelen nehogy elvetéljek.Bár azt olvastam, hogy a 12.hét után a placenta veszi át a sárgatesthormon termelését, ami pedig a terhességet tartja fent. De jobb az óvatossás.
Jó babavárást!
4/5 anonim válasza:
Én is utrogestan tabit szedek és azt olvastam hogy nem szabad hitrelen abbahagyni.
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Közben voltam dokinál. Azt mondta hogy nyugodtan hagyjam abba egyik napról a másikra, nem lesz semmi baj. És tényleg... Már 3. napja nem szedem és eddig még nem volt gond. :-) lekopogom...
2010. ápr. 20. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!