Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatós melltartóból mekkorá...

Szoptatós melltartóból mekkorát és milyet, honnan érdemes venni?

Figyelt kérdés

nagyon bajban vagyok, hogy van ez a szoptatós melltartó? 35 hetes vagyok, most 80C-s kínais push up melltartót hordok (nem azokat a hatalmas szivacsosakat, hanem a vékony szivacsosból).

Auchanban néztem, ott 3500Ft egy, az jó árban van? vagy máshol olcsóbb? nem szeretném a legdrágábbat megvenni, lévén max 1 évig fogom használni és több kell ugye.

a fent említett mérettel szerintetek mekkorát vegyek? abból is 80C-set vagy nagyobbat? így is 75A-val kezdtem, nem hiszem, hogy nagyon nő még :D

2016. jún. 30. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Ez nagyon kamu... Első gyereknél nem nőtt a melled,most meg 3 méretet... Jah... Ez nagyon hihető.

Max első gyereknél nő nagyot és utàna nem,mert ismerős a dolog a szervezetednek.

Mesélj màsnak. Ha meg ezen élve.zkedsz gratulàlok.

Egy ilyen kérdésnél pl leìrom a magyaràzathoz,hogy bakker sokadik pulya,de eddig ìgy volt,bàr az màr 20éve volt most meg tök màs,ezért fogalmam sincs. Nem utàna kommentben hőbörgök,hogy a kölcsönadott melltartókat visszaadtam...Vagy ezt ki kellett volna talàlni a mell méretedből????

2016. júl. 1. 07:03
 12/13 A kérdező kommentje:

már miért lenne kamu? nem egy biztosíték kiverős kérdés, hanem egy sima tanácskérés!

nem tudom basszus hányas szoptatós melltartót vegyek, mert nőtt 2 számot a mellem. első gyerekemmel az előző évszázadban nem nőtt semennyit, már amennyire emlékszem, nem a mellemmel voltam elfoglalva :) de miért kéne ezt leírni? nem attól nő a mell terhesen, hogy első vagy második gyerek, nyilván benne van, hogy nem 20 éves vagyok sajnos

2016. júl. 1. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt tanacsolta noverem hogy ne vegyek mert tok felesleges.. eleg boven egy sportmelltarto :)

20hkm

2016. júl. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!