Szoptatós melltartóból mekkorát és milyet, honnan érdemes venni?
nagyon bajban vagyok, hogy van ez a szoptatós melltartó? 35 hetes vagyok, most 80C-s kínais push up melltartót hordok (nem azokat a hatalmas szivacsosakat, hanem a vékony szivacsosból).
Auchanban néztem, ott 3500Ft egy, az jó árban van? vagy máshol olcsóbb? nem szeretném a legdrágábbat megvenni, lévén max 1 évig fogom használni és több kell ugye.
a fent említett mérettel szerintetek mekkorát vegyek? abból is 80C-set vagy nagyobbat? így is 75A-val kezdtem, nem hiszem, hogy nagyon nő még :D
Ez nagyon kamu... Első gyereknél nem nőtt a melled,most meg 3 méretet... Jah... Ez nagyon hihető.
Max első gyereknél nő nagyot és utàna nem,mert ismerős a dolog a szervezetednek.
Mesélj màsnak. Ha meg ezen élve.zkedsz gratulàlok.
Egy ilyen kérdésnél pl leìrom a magyaràzathoz,hogy bakker sokadik pulya,de eddig ìgy volt,bàr az màr 20éve volt most meg tök màs,ezért fogalmam sincs. Nem utàna kommentben hőbörgök,hogy a kölcsönadott melltartókat visszaadtam...Vagy ezt ki kellett volna talàlni a mell méretedből????
már miért lenne kamu? nem egy biztosíték kiverős kérdés, hanem egy sima tanácskérés!
nem tudom basszus hányas szoptatós melltartót vegyek, mert nőtt 2 számot a mellem. első gyerekemmel az előző évszázadban nem nőtt semennyit, már amennyire emlékszem, nem a mellemmel voltam elfoglalva :) de miért kéne ezt leírni? nem attól nő a mell terhesen, hogy első vagy második gyerek, nyilván benne van, hogy nem 20 éves vagyok sajnos
Nekem azt tanacsolta noverem hogy ne vegyek mert tok felesleges.. eleg boven egy sportmelltarto :)
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!