A málnalevél tea előrébb hozhatja a szülést? Mennyit isztok egy nap? Mikor? Reggel vagy este inkább? tesztek bele cukrot vagy mézet?
Szerintem nem hozza előrébb a szülést. Én a 34. héttől ittam, két hétig napi 2-3 dl, a legvégén pedig már napi 1 litert is. Mindegy, mikor iszod és bármit tehetsz bele.
Én hiszek benne, az első babánm 3 óra alatt lett meg, a második 1,5 óra alatt és nagyon könnyen.
Én a 36. héttől kezdtem el inni, napi 1 csészével (3dl) , tapasztalatot még nem tudok írni, van még elvileg 2 hetem (remélem valójában nincs annyi:))) reménykedem, hogy könnyebb lesz a tágulás, a vajúdás, én sok jót hallottam róla, és a szülésznő, védőnő is ajánlotta!
Simán iszom, szerintem nincs olyan rossz íze, iható, nem akarok még ezzel is cukrot vinni a szervezetembe (már elég a kg-kból)! Én napközben szoktam elkortyolni a csészével, mikor eszembe jut, szerintem teljesen mindegy mikor iszod, amikor jól esik!
Reméljük használni fog!
Hány hetes vagy??
38 hetes kismama
Szia! Én holnap töltöm be a 37.-ik hetemet, most kezdtem el inni 2 napja, nekem nem okozott székrekedést. Én ízesítem egy picit, reggel és este iszom 1-1 csészével.
Reméljük segíteni fog! Könnyű és gyors szülést kivánok!!
első vagyok. nekem nem okozott székrekedést, pedig amúgy hajlamos vagyok rá.
Idd nyugodtan, ártani nem fog.
2.vagyok :)) , tényleg rajta van a csomagoláson,hogy hasmenésre is jó, de nekem se okozott székrekedést, pedig már 2 hete iszom! Pl. nekem az Elevittől simán volt, de a Málnalevél teától nem.
Könnyű szülést mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!