Szerintetek az gond, ha nem nő látványosan a hasam?
17 hetes vagyok, és úgy látom, már 2-3 hete nem nőtt a hasam.Tegnap az egyik kolléganőm ezt meg is jegyezte.Jó, persze pici még, és kb. 15 dkg a súlya, persze, hogy nem csinál görögdinnyét a hasamból.De azért rosszul esett.Gondolom, hogy jól van a baba, mert tegnap lerúgta a tenyeremet a hasamról.
Van okom aggódni?
Alkati kérdés is, hogy kinek mikor és mennyit nő a hasa. Én 31 hetes vagyok. Alapból sem voltam vékony, volt hasam mindig, ezért hiába vagyok 31 hetes, egyáltalán nem látszik, hogy babát várok. Engem meg ez aggaszt :( Az ismerősök el sem hiszik, hogy babát várunk. És pl a 30 hetes vérvételnél is rám szóltak, hogy miért megyek be soron kívül a vérvételre, mikor mondtam hogy 30 hetes kismama vagyok, csak néztek rám nagy szemekkel, nem hitték el. Ugyanazokat a ruhákat hordom a mai napig, mint terhesség előtt.
Szóval 17 hetesen Neked még nem is lehetne nagy pocakod, de meglátod, majd megnő.
Boldog babavárást.
Ugyan! Nekem 17 hetesen meg hasam sem volt egyaltalan!
Pontosabban en alapban vekony vagyok es magas, felidosen volt akkora pici pocim, mint a legtobb nonek alapban.
16 hetes terhesen mondtuk el a csaladnak, hogy babat varunk, meg voltak dobbenve, mert nem lattak rajtam, hat meg akkor lepodtek meg, amikor mar a nemet is elarultuk egybol, mert mar uh-n mutatta. Pedig o 2. baba volt, elvileg korabban latszodhatott volna.
En is sok megjgyzest kaptam emiatt, szules elott ket hettel meg ismeretlenek azt kerdezgettek, hogy mennyi van meg hatra, 2-3 honap? Nah jah, persze, en egy evig hordok ki egy gyereket, nem??? :-D
Nem kell aggódni, ahogy előtte is mondták egyén függő, h kinek mekkora a hasa, nekem pl a 32-33. hétig nem is látszott, h terhes vagyok, 1-2 ismerős látta rajtam, de ismeretleneknek nem volt felfedezhető. Most kb akkora a hasam, mint másnak 18-20 hetesen, pedig a 37. hetet kezdtem el... Kabátba még mindig nem látszik, hogy más is van rajtam ívül a kabátba:P
Szóval NYUGI!!!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!