5 éve szültem, most 26 hetes kismama vagyok, de szétrepedt ott ahol vágtak, semmi megerőltetőt nem végeztem! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
nem olyan vészes, de vérzik!!2016. jún. 27. 12:22
11/17 anonim válasza:
Azonnal doki ird meg hogy vagy
12/17 anonim válasza:
nekem nem tiszta, mi vérzik? a gátsebed vagy a császáros sebed? csak mert azt írod "bőröd", amiből a hasadra gondolok az meg nagyon veszélyes ha szétnyílik :O
majd írd meg, gondolom azért csak elmentél orvoshoz
14/17 anonim válasza:
Vajon hogy lehetsz..gondolok ràd...èn is csàszàros voltam.
17/17 anonim válasza:
Igen, ha császáros seb, akkor veszélyes. Azért is írtam, hogy hívjon mentőt. Én vérző hassal és 5 éves gyerekkel biztos nem ülnék kocsiba, hogy beérjek a sürgősségire. Na, mindegy, le lettem pontozva.
Az végül is nem derült ki, hogy gátsebről v. császáros sebről van szó. De, mivel 5 éves seb, feltételeztem, hogy császáros heg nyílhatott inkább szét. Na, mindegy, remélem jól vagy Kérdező, azért megírhatnád, mi történt pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!