Hig vizes folyásom van peteérés után 3 nappal. Mitől lehet? Többi lent.
Gondolom Július 6-ot akartál írni a nemvárt napjára...
Peteérés után 4 nappal meg mit akarsz még érezni?? Leghamarabb is utána kb. 13-14 nappal érezhetsz bármit is.
Meg hogy lehet hogy utána vagy 4 nappal úgy, hogy 28 naposak a ciklusaid és 6-ára nem várod??
A folyás meg bármilyen lehet, nem jelent semmit se.
Nem lehet, hogy pont most ovulálsz?? Azért lehet hányingered meg azért érzékenyek a melllbimbóid...
Tudom, hogy hülyeség, de most én is pont így voltam. Szombaton volt pé-m, és nagyon híg, vizes folyásom kedden.
Én sem értettem, mi ez, mert még nem tapasztaltam, pedig nem vagyok kezdő:)
Én is július 5-re nem várom.
Általában mosolygok az ilyen "tüneteken", és igen, igazából semmi nem okozhatja, de érdekes megfigyelés volt nálam is.
Én is arra gondoltam, hogy esetleg hamarabb volt pé, mint gondoltam (éreztem), és ez már a beágyazódás eleje lehetett?
Majd kiderül, én szerintem egy hét múlva már tesztelek :)
Drukkolok nektek is nagyon!
Én azért tesztelek, mert palástfű teát iszom, és ha nem vagyok terhes, akkor azt abba kell hagyni.
Sajnos vetélésem is volt márciusban. Azóta rájöttünk, igazán akarjuk a babát. Előtte úgy voltunk vele, ha jönni akar, jön. De nagyon fájdalmas volt a vetélés a 8. héten.
Egyébként másfél éve próbálkozunk, én már 42 vagyok.
A férjemmel közös gyereket szeretnénk, bár mindkettőnknek van már saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!