Tapasztalt valaki terhesség alatt szabálytalan szívverést/pulzust? Mintha néha kimaradna egy dobbanás.
Velem is előfordul ez, de főleg az hogy annyira leesik a vérnyomásom, hogy elájulok. A dokik szerint a baba nyomja az artériám, és nem jut elég vér/oxigén az agyamba. Lehet veled is ez van. Hány hetes vagy?
32hkm
nekem terhesen extrasystolém és kamrai bradycardiám lett.
tömören: kihagy a szívem és össze vissza ver. hol 50 a pulzusom, hol 150. de ha fekszem akkor látszik hogy dobog a szívem, annyira erősen...
9 hetesen mentem el vele orvoshoz, már ott rossz volt az ekg-m, és tovább küldött, közben pont volt a munkahelyem üzemorvos, neki is rossz lett az ekm, aztán kivizsgálás során ezek derültek ki.
az okozza, hogy terhesen 1,5x annyi a véred, de ezt nekem nem sikerült teljesítenie a szervezetemnek. én gyógyszert szedek rá, remélem neked azért nem kell, mindenképp jó jel, hogy a sima ekg-d rendben van :)
Nekem nem terhesen is sokszor előfordul, időjárás, fáradtság stb miatt. Azt hallottam (anyukámtól akinek szintén ilyen tünetei voltak és volt dokinál), hogy bár néha ijesztő érzés, de nem okoz problémát.
A legtöbbször persze, nem úgy értem, hogy mindig, szóval jól tetted, hogy orvoshoz mentél. De ha az eredmények mást nem mutatnak, szerintem megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!