HURRÁ TERHES VAGYOK! Ha van köztetek olyan aki most tudta meg hogy terhes írja le hányadik gyermeke és azt is hogy mit érzett amikor megtudta. Gondot? Örömöt? Ijedtséget?
Gratulálok a babához :) Én most röviden mondanám neked hogy nagyon nagyon figyelj oda magadra és vigyázz magadra mert a kis pocaklakódról van szó :) Eleinte furcsa lesz majd a terhesség, de idővel hozzászoksz és élvezni fogod, lesznek kellemetlen pillanatok amikor nyűgösebb leszel meg hisztisebb de nyugi ezek elfognak múlni :)
Én 2,5 hónapja tudtam meg hogy várandós vagyok, nekem már van egy 5 éves kislányom akit nagyon szeretünk a férjemmel. Nem terveztük a babát konkrétan csak úgy voltunk vele hogy nem védekezünk semmit ha becsúszik akkor becsúszik, várni fogjuk nagyon és persze tisztában vagyunk vele mivel jár egy második gyermek, ennek tudatában döntöttünk úgy hogy nem védekezünk hanem próbálkozunk. Persze nem görcsöltünk rá, mert teljesen felesleges nem ragaszkodtunk ahhoz hogy két gyermekes család legyünk. Mi 1 évig próbálkoztunk ezzel de nem is erőltettük. Nekem igazság szerint amikor megtudtam hogy terhes vagyok meglepődtem, és picit meg is ijedtem attól hogy megint nulláról kezdem a dolgokat, meg igazából fel sem fogtam. De aztán napról napra kezdtem örülni. A férjem akkor 5 napra elutazott Németországba a húgához segíteni neki a költözésben, és nagyon nehéz volt kibírnom hogy hazaérjen mert minden áron személyesen akartam közölni vele a nagy hírt :)))Igazság szerint nekem ez már a harmadik terhességem, 20 évesen lettem először terhes szintén a férjemtől akivel akkor még nem voltunk házasok. Akkor speciel nem nagyon örültem a babának mert nekem még akkor ott volt a suli és már kőbe volt vésve hogy hol fogok dolgozni, és már vártak is oda, és emiatt is stresszeltem hogy mi lesz velem ha első napomon közlöm hogy terhes vagyok, és sajnos a túl sok stresszelés erre az egészre meg a közelgő vizsgáimra, és persze akkor a bátyám súlyos autóbalesetet szenvedett és válságos állapotba került kórházba ő miatta is idegeskedtem és emiatt annyira nagy volt bennem a nyomás hogy kapkodtam egy rossz mozdulat és vetéltem :( Akkor kórházba kerültem, napokig sírtam de kimásztam ebből a helyzetből. Akkor nem sokat élveztem a kismamaságot, mert akkor sok gondom volt sajnos.
Szia, én 4 napja tudtam meg hogy babót várok.
Persze a férjemmel hatalmas az öröm, rögtön elmondtam neki.
Első babánk leau így még egy kicait tapasztalatlannak érzem magam... Jövő héten kérek időpontot dokihoz, nagyon remélem hogy minden rensben lesz majd.
Tüneteim egyenlőre nagyon gyengék, feszülnek néha a melleim, kicsit fáradtabb vagyok, a hüvelyváladékom az eléggé megnőtt, meg néha szédülök egy kicsit.
Nálad mik a tünetek?
Nekünk ez volt a harmadik próbálkozási hónapunk, nem is hittem hogy ilyen hamar sikerül majd a baba.
Azért is kicsit meglepettnek éreztem magamat, még moat is alig hiszem el...
Gratulálok neked is a babához és könnyű terhességet! :)
Hármas vagyok :)
Ne is mond... én már most izgulok hogy mi lesz a dokinál, nálam is ugyan az a helyzett a szégyenlőséggel. Mint mondtam nincs sok tapasztalatom nődoki téren, mondhatni majdnem semmi. Szerencsére mindig egészséges tipus voltam, soha sem volt semmi bajom. Remélem ezután is így marad.
Lelki téren jelenleg még jól viselem, csak kevés hangulatingadozásom van. Mint ahogy mondtad, én is úgy vagyok vele hogy nagyon várom hogy le teljes az az első 12 hét, már amijat is mert ez a "kritikusabb" időszak.
Boldog babavárást!
7 hete tudom,hogy terhes vagyok.9.hétben vagyok. 3 hete aktív rossullét, egész nap.Nem veszem észre hogy éhes vagyok, csak mikor megkordul a gyomrom.
Első gyerek lesz, elsőre összejött mikor egyáltalán ovu közelében voltunk, amit 5 hónapja irogattam a naptárba. Abszolut nem gorcsoltunk rá,havi 2* 3* tudunk együtt lenni.
Realista természet vagyok, tehát vegyes gondolataim voltak, főleg, hogy ilyen hamar meglett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!